2777
2789
عنوان

هموگلوبین پایین

49802 بازدید | 20 پست

سلام 

من دوماه پیش ازمایش دادم هموگلوبینم 9 بود ذخیره آهنم 5

دکتر برام فرفولیک نوشت روزی دوتا میخورم ولی تغییری نکردم چون خونریزی دوران پریودم زیاده اصن خونی برام نمیمونه

کسی هس هموگلبینش کم باشه؟ چ قرصی خوردین اومد بالا؟

شما باید دارو بخوری برای برای کنترل خونریزی پریودت چون هرچقدر هم که کم خونیت رو درمان کنی بازم پریود ذخیره اهن بدنتو تخلیه میکنه و اینکه برای فریتین پایین قرص فرفولیک فایده نداره که باید یا امپول تزریق مثل فر اینجکت و ونوفر  یا قرص اهن خالص مثل ایزی ایرون مصرف کنی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بالا اومد ولی زود دوباره افت میکنه من اهن امریکایی خوردم در کنارش جیگر و اسفناج و پسته خیس یا همو ...

بعده چ مدت بالا اومد عزیزم؟

شما باید دارو بخوری برای برای کنترل خونریزی پریودت چون هرچقدر هم که کم خونیت رو درمان کنی بازم پریود ...

متخصص داخلی بهم این دارو داد

امپول ب 12 هم داد ، این امپول تاثیری نداره رو فریتین؟

بعده چ مدت بالا اومد عزیزم؟

واسه من خیلی پایین بود ۶ ماه دارو داده بود دکتر روزی دوتا ولی خداروشکر تو دوماه بالا اومد بعدش دوسال بعد سر جریان ازمایش ازدواج دوباره نوشتن ک کم خونی دارم دارو دادن ولی دارو نخوردم با اسفناج خام و پسته خیس بالا اومد اما نامزدم ک دارو میخورد بالا نیومد

دور از جون شما من دوستم سرطان خون داشت خب در کنار بقیه چیزا هموگلبینشم پایین بود با روزی سه قاشق سه ...

من شیره انگورم میخورم

واسه من خیلی پایین بود ۶ ماه دارو داده بود دکتر روزی دوتا ولی خداروشکر تو دوماه بالا اومد بعدش دوسال ...

ممنون عزیزم کمکم کردی با حرفات 

حتما این موردایی ک گفتیو میخورم

فقط پسته خیس چجوریه؟ تا حالا نخوردم

ممنون عزیزم کمکم کردی با حرفات  حتما این موردایی ک گفتیو میخورم فقط پسته خیس چجوریه؟ تا حالا ...

پسته است فقط تازه اس ما امسال کیلویی ۶۰ تومن میگرفتیم نسبت ب اون یکیا ارزونم هست فقط این روش یه پوسته هم داره علاوه بر اون پوشش سفت 

متخصص داخلی بهم این دارو داد امپول ب 12 هم داد ، این امپول تاثیری نداره رو فریتین؟

B12 برای مراحل اولیه کم خونی هستش مه هنوز افت هموگلوبین اتفاق نیافتاده وقتی هموگلوبین میاد پایین یعنی بقیه فاکتورها هم مثا iron و tibc و frritin  خیلی افت کردن پس نیاز به داروهای قویتر هستش و البته کنترل پریود با داروهای کم کننده خونریزی مثل مفنامیک اسید و ترانسامیک اسید که به صورت کپسول در روزهای پریود باید مصرف بشه تحت نظر پزشک نه به صورت سرخود و بدون تجویز