2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اومدم‌یکم درودل کنم😭

عزیزم مادرت اینا نزدیکت نیسن؟

یا خواهرشوهر مادرشوهرت که بهت کمک کنن و یکمم از این حالو هوا درت بیارن

من تجربه ندارم نمیتونم کمکی کنم ولی بنظرم بهترین راه مشاوره و روانشناسه

منم مثه تو بودم   نميخام ناراحتت كنم ولي اگه شوهرت مثه شوهر من نفهم باشه بدتر ميشي  سعي كن ...

خیلی دلم شکسته انقدر گریه کردم انقدر بیداری کشیدم جونم داره تموم میشه

خیلی ضعیف شدم باورت میشه داره شسرم کم میشه از بس جوش میکنم حرص میخورم اصلا دیگه امیدی به زمدگی ندارم ...

باهاش بشین جدی صحبت کن 

سعی کن حالتو خوب کنی 

با وجود نی نی این حسا بی معنیه

احساس میکنم بخاطره کمبود توجه همسرت دلت خوش نیست

ببین 

به درک

تو اینطوری خودتو بدتر افسرده میکنی 

حالتو خوب کن برای خودت ارزش قائل شو

محتاج محبت همسرت نباش 

به خودت اهمیت بده تا اونم اهمیت بده 

درکنارش به نینیت قشنگ برس 

میدونم این کارا برای یه آدم افسرده سخته 

اما باید خودت یه قدم برداری 

باور کن دکترا کاری نمیتونن بکنن 

من ۳ سال فقط رفتم دکتر تا خودم به خودم نیومدم هیچ قرصو دارویی نتونست منو مداوا کنه

به خودت ارزش بده!

این قدم اوله 

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``
ب چی فکر میکنی ک حالت بد میشه؟ کسی نمیاد دیدنت؟

اولیش مربوط به پای بچه امه که کلاب فوت بود تو ۱۸هفتگی تو آنومالی فهمیدم قبل اون زیاد با شوهرم مشکل نداشتیم بعد حالم خیلی بد شد جای اینکه شوهرمم هوامو داشته باشه کلی اذیتم کرد...بعدم استراحت مطلق شدم منیکه شاغل بودم مجبور شدم دیگه کار نکنم حتی نمیتونستم غذا درست کنم...همشم تنها بودم نه خانوادم هوامو داشتن نه شوهرم بعد زایمانم هم خانوادم کمکم نبودن زیاد هم شوهرم فقط جوش و حرص و دعوا تا الان پای بچم گچه آخرای درمانشه بعد یه عمل داره و مجبوریم تا دو سالگی پاش تو کفش مخصوص باشه...الانم نمیتونم کار کنم نه کمکم میکنه واسه بچه داری نه مسافرت نه محبت نه توجه شدم یه آدم دیوونه😭😭😭

عزیزم مادرت اینا نزدیکت نیسن؟ یا خواهرشوهر مادرشوهرت که بهت کمک کنن و یکمم از این حالو هوا درت بیار ...

مادرم خسلی راغب نیست الانم که مریض شده هیچی دیگه صفر.خانواده شوهرمم بلد نیستن بچه نگه دارن همش با حرفاشون دل آدمو میسوزونن😭😭

باهاش بشین جدی صحبت کن  سعی کن حالتو خوب کنی  با وجود نی نی این حسا بی معنیه احساس میکن ...

احساست درسته دوبار روی پای خودم ایستادم ولی این بار دیگه نمیتونم واقعا خیلی حالم خرابه خیلس بیطارم از زندگی اگه بچه نداشتم شاید خودمو میکشتم انقدر دیوونه شدم

احساست درسته دوبار روی پای خودم ایستادم ولی این بار دیگه نمیتونم واقعا خیلی حالم خرابه خیلس بیطارم ا ...

روزای سخت همیشه هست خواهر 

فقط باید زمان بگذره تا وضعت خوب شه

پایان این روزا یه خوشی رو تو خودش پنهان کرده

قوی باش 

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``
خیلی دلم شکسته انقدر گریه کردم انقدر بیداری کشیدم جونم داره تموم میشه

شوهر منم همینه تازه میگم افسردگی بارداری بعد بارداری انگار دارم از خودم در میارم به خدا...

جالب اینجاس من اصلااا و ابدا با این رفتارها بچه دوم نمیخواستم اوم امقدددددد اصرار به بچه دوم داشت دست اخرم ناخواسته باردار شدم الانم حالم بده

مادر بودن خیلی سخته

مادر منم تنها بود با شیش تا بچه پدرم بخاطر کارش و دانشگاه رفتنش

اصلا ندید ما چجوری بزرگ شدیم خودشم میگه من سال های خیلی مهمیو از دست دادم

مادرم تنها بود هیچ فامیل و آشنایی نداشت 

اسی نمیخوام بگم خودتو با زن سی سال پیش که فقط 1۶سالش بود مقایسه کن ولی میگم با شوهرت حرف بزن 

اگه گوش نداد ب جهنم خودت هم حال خودتو هم اون نی نی نازتو خوب کن گنا داره بچت شیر غم بهش نده خب

احساست درسته دوبار روی پای خودم ایستادم ولی این بار دیگه نمیتونم واقعا خیلی حالم خرابه خیلس بیطارم ا ...

من روزای خیلی بدی رو گذروندم .این روزاتم میگدره وتو میشی یه ادم شاد .فکر نکن روزای سخت موندگاره .الان بچت کوچیکه اینطوری قوی باش بزرگتر میشه وحالت خوب میشه .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم