2821
2789
عنوان

ادم انقددورو؟؟؟😐😐😐😯😯

400 بازدید | 25 پست

دیشب رفتیم عروسی..بعدجاری بزرگم پشت سرعروس خواهرشوهرم زیادحرف میزنه میگ فیس وافاده ای و...بماندحالا..بعدش ک خواهرشوهرم عروسش اومدهمینی ک اومدرفت بغل خواهرشوهرم نشست ومشغول صحبت باعروسش شد..انقدباهم بگوبخندکردن ک من انقدحرصم گرفته بود..گفتم نگاه کن منوتنهاگذاشت رفت پیش اون ک انقدم پشت سربنده خدا حرف میزنه خیلی ناراحت شدم..درحالی ک قبلش ب من گفته بود باهم بریم عروسی من روم نمیشه تنهایی اینا..همینی ک خرش ازپل گذشت رفت پیش اونا..حالاببینیدجاریم چه تعریفای ازشوهرش میکرد😄😄کلاهمیشه همینجوریه ۵سالی ک من عروس اون خانواده ام عادت تعریف کردن ازخودداره..من اینجوری ام من اونجوری ام یاتعریف شوهرش پست بعدمیگم چی میگفت..ک من انقدی ب همسرم علاقه دارم و...ب روابط عاشقونه خودم شک کردم😄🤦‍♀️

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکی پشت سر کسی حرف زد بدون میره پیش اون پشت سر تو حرف میزنه

دقیقامنم ب شوهرم گفتم 

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

اوووووه پس دورو ندیدی

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

محلش نزار...حرفاشم برات مهم نباشه ادمایی ک زیاد از خودشون تعریف میکنن کمبود دارن یک جای زندگیشون میلنگه اونوقت میخان با تعریف از خود ظاهر سازی کنن..شک نکن اونم مشکلات خودشو داره پیش شما نمیخاد کم بیاره ی جورایی حس میکنه شما ازش سرتری باتعریف میخاد جبران کنه  .. بی محلی کن و از کسی توقع تداشته باش اعصابت ارومتره

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

میگفت وقتی ک شوهرم میخوادواردکوچه بشه من میفهمم سریع میرم دم در😐😐هروقت بیدارشه منم بیدارمیشم میخواد۳صبح باشه یاهروقت دیگ..اون بلندشه منم بایدبلندشم..یااینک هروقت میره انقدپشت سرش دعامیخونم وفوت میکنم ک ی بارهمسایمون دیده ک دارم فوت میکنم انقدبهم غبطه خورده ک🤦‍♀️😑

محلش نزار...حرفاشم برات مهم نباشه ادمایی ک زیاد از خودشون تعریف میکنن کمبود دارن یک جای زندگیشون میل ...

اخه خیلی رومخمه..نمیتونم بی محلی ام بکنم..کافیه من استارت بزنم اون شروع میکنه🤦‍♀️

میگفت وقتی ک شوهرم میخوادواردکوچه بشه من میفهمم سریع میرم دم در😐😐هروقت بیدارشه منم بیدارمیشم میخوا ...

تازه عروسه 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
اخه خیلی رومخمه..نمیتونم بی محلی ام بکنم..کافیه من استارت بزنم اون شروع میکنه🤦‍♀️

عزیزم یاد بگیر خونسرد باشی چون اطراف ما ادمهای زیادی هستن ک همیشه روی مخ هستن بخای ب همه اینا فکر کنی خودت عصبی میشی ..پس بهتره رابطتو کم کنی زیادم دوربرش نباش 

هم ب این کاراش غبطه میخورم هم میگم زن انقدنبایدوابسته شوهرش باشه..ی جاخوندم نوشته بودوقتی مردبفهمه ک زن خیلی بهش وابسته ست ویه روز دوریش اذیتش میکنه نمیتونه توزندگی ب اون زن تکیه کنه وپیش خودش میگ زنی ک انقدب من وابسته س چطورمیتونه بدون من زندگی رواداره کنه؟

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز