2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشاسته و آبلیموی تازه رو مخلوط کن نیم ساعت بذار توی اون ناخوناتو

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

منم این مشکلوداشتم علاوه برشکستن پوسته پوسته میشد،رفتم دکتربهم قرص بیوتین داد،که ویتامین هستش صددرصداستفاده کن اگه خودم استفاده نکرده بودم توصیه نمیکردم

گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
نشاسته و آبلیموی تازه رو مخلوط کن نیم ساعت بذار توی اون ناخوناتو

من امتحان کردم قبلاجواب نداد

گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
من امتحان کردم قبلاجواب نداد

واقعا؟ منم دارم امتحان می کنم الان دو ماهه هفته ای چار بار انجام میدم ولی دوستم گفته باید حداقل چهار ماه دیگه هم امتحان کنی

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
واقعا؟ منم دارم امتحان می کنم الان دو ماهه هفته ای چار بار انجام میدم ولی دوستم گفته باید حداقل چهار ...

ن باباچه ربطی داره،من خودم دوران راهنمایی کلااستفاده کردم اخرش خسته شدم.ازهمه جالبتراینکه ازرونمیرفتم😅بیوتین بخورعالیه،هم اگه ریزش موداشته باشی اونوحل میکنه هم ناخناتو،بابابه من اعتمادکنید،میخوایین الان عکس ناخنموبفرستم؟قبلایبارهم رفتم کاشت کردم ولی خدایی ناخن خودادم یه چیزدیگس،اینبارهم میخواستم بازبرم کاشت کنم که دیدم مشکل حل شده.البته قبل ازحاملگیم میخوردم،اگه باردارین نخورین

ن باباچه ربطی داره،من خودم دوران راهنمایی کلااستفاده کردم اخرش خسته شدم.ازهمه جالبتراینکه ازرونمیرفت ...

حتما میرم پیش دکترم و ازش می خوام برام بنویسه