pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 عنوان ناخونام 81 بازدید | 8 پست ناخونم خیلیی زود میشکنن و خیلی طول میکشه تا بلند شن چیکار کنم اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂 1398/11/11 | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pechii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 7647 بغیر از قرص راهنمایی کنید اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
alonegirl_ عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 795 Bzareshon dakhele ablimo va josh shirin🙄 y modat k bzari seft mishno dg km tr mishkanan Sahme man az zenedgi faghat ye moshte mohkame
sareban عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 نشاسته و آبلیموی تازه رو مخلوط کن نیم ساعت بذار توی اون ناخوناتو دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
زهرا۱۳۷۶ عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 362 منم این مشکلوداشتم علاوه برشکستن پوسته پوسته میشد،رفتم دکتربهم قرص بیوتین داد،که ویتامین هستش صددرصداستفاده کن اگه خودم استفاده نکرده بودم توصیه نمیکردم گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
زهرا۱۳۷۶ عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 362 نشاسته و آبلیموی تازه رو مخلوط کن نیم ساعت بذار توی اون ناخوناتو من امتحان کردم قبلاجواب نداد گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
sareban عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 من امتحان کردم قبلاجواب نداد واقعا؟ منم دارم امتحان می کنم الان دو ماهه هفته ای چار بار انجام میدم ولی دوستم گفته باید حداقل چهار ماه دیگه هم امتحان کنی دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
زهرا۱۳۷۶ عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 362 واقعا؟ منم دارم امتحان می کنم الان دو ماهه هفته ای چار بار انجام میدم ولی دوستم گفته باید حداقل چهار ... ن باباچه ربطی داره،من خودم دوران راهنمایی کلااستفاده کردم اخرش خسته شدم.ازهمه جالبتراینکه ازرونمیرفتم😅بیوتین بخورعالیه،هم اگه ریزش موداشته باشی اونوحل میکنه هم ناخناتو،بابابه من اعتمادکنید،میخوایین الان عکس ناخنموبفرستم؟قبلایبارهم رفتم کاشت کردم ولی خدایی ناخن خودادم یه چیزدیگس،اینبارهم میخواستم بازبرم کاشت کنم که دیدم مشکل حل شده.البته قبل ازحاملگیم میخوردم،اگه باردارین نخورین گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
sareban عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 ن باباچه ربطی داره،من خودم دوران راهنمایی کلااستفاده کردم اخرش خسته شدم.ازهمه جالبتراینکه ازرونمیرفت ... حتما میرم پیش دکترم و ازش می خوام برام بنویسه دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی