2821
2789
عنوان

عروس پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2471 بازدید | 136 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما دیشب یه عروسی بودیم ،عروس و مادرش واقعا وقیح بودند.

راسته میگن گدا زاده ، به جایی نرسه ،اگه برسه خودشو نمیشناسه

پسرخ از یه خانواده اعیان و فرهمگی کلا دو تا بچه هستن.دختره از یه خانواده شلوغ و بی نزاکت.

بیچاره مادر داماد و خواهر داماد 

برا اولین بار تو زندگی ام از یه عروس تو لباس عروسی نفرت پیدا کردم

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

باز شما خوبی من چی بگم که کلا با خانوادش به من خندیدن مامانم گفت نکن این کارو ندیدید چیکار کرد رفت به داداشم گفت بعد زد زیر گریه من دیگه اینجا نمیام🙄🙄🙄🙄همش فحش میده منو ولی من خیلی بی عرضه نمیتونم جوابش و بدم داداشمم که نگو اون هر دروغی بگه زود میاد منه بدبخت کتک میزنه😔😔😔

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭

باهرکی مثه خودش👍

یا رب بچه لازمم😔😔یارب نظری کن 🔹‏خود خارجیا وقتی یه چیز رو متوجه نمیشن میگن "هَن"بعد تو میگی What ؟؟بهشت زهرای نیویورک خاکت کنن ایشالا😂✋🔸پیاز داغ اینجوریه که تا پای گازی زل میزنه تو چشات میگه نمی‌پزم، تا روتو می‌کنی اونور میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم🙄🔹یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی😐😑🔸فرض کن ساعت ۹ شب میری مرغ ۳۶ تومنی بخری، وسط راه ۲۰۰ تومنم جریمه میشی! بعد میگن چرا ایرانیا افسرده شدن🚶🏻‍♂️🔹از شرایط ازدواج فقط اصرار فامیلو دارم😀🔸لنت ترمز چقد گرون شده!دوستان خواهش می‌کنم بیاین یه بار متحد باشیمکافیه یه ماه لنت ترمز نخوریمتا ارزون شهکسی از لنت ترمز نخوردن نمرده☺️🔹این ۹۹/۹/۹ دیگه گندش دراومد؛ روی ۰۰/۰/۰ برنامه ریزی کنید. شاید بگید ما که چنین تاریخی نداریم ولی این اشتباهه؛ تحویل سال‌ ۱۴۰۰ می‌شه شنبه ۳۰ اسفند ساعت ۱۳:۰۷ و بعد از ۱۳:۰۷ وارد سال ۱۴۰۰ می‌شیم و تا ساعت ۲۴ اون شب ما توی ۰۰/۰/۰ هستیم😏🔸گوینده بخش هواشناسی اخبار شدن هم شغل ایده آلیه. کلا ۳ دقیقه سر ظهر میای اونجا. نگا میکنی ببینی هوا ابریه میگی به نظرم امروز بارش داریم. ناهارم همونجا میخوری میری خونه😐👌
خدا مثل اونو نصیبتون کنه خواهرشو البته

اشکال نداره من از پسش بر میام همونجوری که عروسه پرویی هستم خواهر شوهر پروییم میشم😂🤚

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
ایناهمه بستگی به برادرت که شوهراون خانومه داره عزیزم_ماهم ازاینا داریم ولی چون شوهراشون راضین با همی ...

هر چی که به برادرم مربوط میشه به من ربطی نداره 

خلایق هر چه لایق 

ولی وقتی به ما که چند ماه یکبار میبینه و کاری بهش نداریم 

و برادرم با اموال پدرم کار برای خانوادش انجام میده ناراحت میشم

ما دیشب یه عروسی بودیم ،عروس و مادرش واقعا وقیح بودند. راسته میگن گدا زاده ، به جایی نرسه ،اگه برسه ...

چیکارمیکردن مگه؟؟؟؟

یا رب بچه لازمم😔😔یارب نظری کن 🔹‏خود خارجیا وقتی یه چیز رو متوجه نمیشن میگن "هَن"بعد تو میگی What ؟؟بهشت زهرای نیویورک خاکت کنن ایشالا😂✋🔸پیاز داغ اینجوریه که تا پای گازی زل میزنه تو چشات میگه نمی‌پزم، تا روتو می‌کنی اونور میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم🙄🔹یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی😐😑🔸فرض کن ساعت ۹ شب میری مرغ ۳۶ تومنی بخری، وسط راه ۲۰۰ تومنم جریمه میشی! بعد میگن چرا ایرانیا افسرده شدن🚶🏻‍♂️🔹از شرایط ازدواج فقط اصرار فامیلو دارم😀🔸لنت ترمز چقد گرون شده!دوستان خواهش می‌کنم بیاین یه بار متحد باشیمکافیه یه ماه لنت ترمز نخوریمتا ارزون شهکسی از لنت ترمز نخوردن نمرده☺️🔹این ۹۹/۹/۹ دیگه گندش دراومد؛ روی ۰۰/۰/۰ برنامه ریزی کنید. شاید بگید ما که چنین تاریخی نداریم ولی این اشتباهه؛ تحویل سال‌ ۱۴۰۰ می‌شه شنبه ۳۰ اسفند ساعت ۱۳:۰۷ و بعد از ۱۳:۰۷ وارد سال ۱۴۰۰ می‌شیم و تا ساعت ۲۴ اون شب ما توی ۰۰/۰/۰ هستیم😏🔸گوینده بخش هواشناسی اخبار شدن هم شغل ایده آلیه. کلا ۳ دقیقه سر ظهر میای اونجا. نگا میکنی ببینی هوا ابریه میگی به نظرم امروز بارش داریم. ناهارم همونجا میخوری میری خونه😐👌
وای من شاید ماهی یکباره نبینمش  ولی همون موقع پرو بازی درمیاره

مثلا چیکارمیکنه

اره باید مثل خودشون جوابشونو بدی

من نميتونم اخه ،كاري هم ب كارش ندارم ماهي يبار ببينمش انقد متلك ميندازه ،أر لحاظ تحصيلات برابريم،از لحاظ ظاهر زمين تا اسمون فرق داريم خدايي من خيلي سر ترم،هركس عروسمون رو ميبينه تعجب ميكنه ميگه اينو از كجا پيدا كردين چرا كج و كوله است چرا تا اين حد زشته؟!!! اخه منو ابجيم و داداشم ظاهر خوبي داريم اون اصلا ب خونواده ما نميخوره ،اما أمان از زبونش