سلام.بچه ها اگه تاپیک های قبلمو خونده باشین متوجه میشین که رسم جهیزیه و حنابندون و عروسی پای داماد هستش.من شوهرم جهیزیه رو خریده جز ماشین لباسشویی و سرویس چوب و میز ال سی دی و جاکفشی.من خودم لباسشویی و سرویس چوب رو میبرم.تااینجایی که شوهرم خریده شده ۵۲ میلیون.منم که بخرم میشه ۲۵ میلیون.بعد میز ال سی دی رو نمیخواد بخره.میگه پایه دیواری نصب میکنیم.الانم زنگ زدم میگه دارم لیست مهمون مینویسم هرچقد کم میکنم بازم نمیشه.میگه ۵۰۰ نفر مهمون دعوت کنیم ۲۵۰ ما و ۲۵۰ شما.قرارم هست که بعد عروسی من طلاهامو بدم بهش بفروشه قرض عروسی بده به علاوه پولی که مادرشوهرم میزاره میشه ۱۵ میلیون.تو تاپیک های قبلمم گفتم که مادرشوهرم ی خونه خریده برامون که نصفش مال ماست و ی ماشین خریدم که نصف پولشو مادرشوهرم داده.نصفشم خودمون دادیم.مامانم میگه دارن زرنگ بازی میکنن و از سر و ته همه چی میزنن.عروسی و جهیزیه و فلان و فلان.دارم دیوونه میشم بنظرتون زرنگ بازیه؟تو تاپیک قبلمم گفتم بجای دو فرش ۱۲ متری رفته دوتا ۹ متری ۱۲۰۰ شونه خریده.کااامل توضیح دادم
ما ١٠٠٠ نفر دعوت كرديم ٤٠٠ نفر مهمون هاي ما بود بفيش مال اونا .... هميجوري زرنگ بازي در اوردن كادر هاي ازون بي كيفيت دادن همه طلاهامم فروخت خرج خودش كرد شوهرم ميگم الان من هيچ طلا ندارم به جز ٢ تا مدال ٣ انگشتر ٥ تا النگو كه كادوهاي خانواده خودمن ... تاره همه حهزيه رو هم من بردم شوهرم فقط تخت و مبل گرفت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
تازه انتظار جهیزیه ی بالای ۱۰۰ میلیونم از عروس دارن
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡