2777
2789
عنوان

چقد مهمون برا عروسیتون دعوت کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 45 پست

ما ١٠٠٠ نفر دعوت كرديم ٤٠٠ نفر مهمون هاي ما بود بفيش مال اونا .... هميجوري زرنگ بازي در اوردن كادر هاي ازون بي كيفيت دادن همه طلاهامم فروخت خرج خودش كرد شوهرم ميگم الان من هيچ طلا ندارم به جز ٢ تا مدال ٣ انگشتر ٥ تا النگو كه كادوهاي خانواده خودمن ... تاره همه حهزيه رو هم من بردم شوهرم فقط تخت و مبل گرفت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما 700 نفر دعوت کردیم

چون فامیل هستیم فامیل هامون مشترک هستن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خونوادم نمیزارن...میگن دارن زرنگی میکنن ولی ی چیزی که هست اینه که میدونم تمام درامدشونو میزارن شده ا ...

برای زندگیت خودت تصمیم بگیر 

میدون جنگ نیست که هی ببینید طرفتون چیکار کرده شما تلافی کنید 

پس عشق و احترام و علاقه کجاست، معامله نمی کنید که 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

مهمان همون ۵۰۰ تا خوبه

عزیزم فرش ۹ متری ۱۲۰۰ هم همچین بد نیست ها

ما گرفتیم خدا تومن

بعدم اول زندگی یکم توقعاتتون رو بیارید پایین 

الان چه پسری ازدواج می کنه خونه و ماشین داره

تازه انتظار جهیزیه ی بالای ۱۰۰ میلیونم از عروس دارن

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
😐😐😐😐😐😐😐شما دارین زرنگ بازی در میارن  اگه اونا پسرشون هست مامان شماهم دخترشون هست  ...

الان این مقداری که من میبرم کمه؟؟

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
ما هم ۵۰۰ نفر دعوت کردیم . ببین حس قلبی خودت چی میگه ؟ دارن زرنگ بازی در میارن ؟!!!!

فک میکنم دارن از سر و ته میزنن.ولی میدونم که خداییش تمام موجودیشون رو گذاشتن وسط

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن