2777
2789
عنوان

بتا پایین

103 بازدید | 11 پست

خانما من دیروز که یک روز به موعدم بود بتام بود ۵۰حالا میخوام بدونم خوبه؟کسی بوده با بتای پایین بچش سالم باشه؟

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

عدد بتا مهم نیس همینکه مثبت شده کافیه

مهم اینه بعد ۴۸ یا ۷۲ ساعت ۳ یا ۲ برابر بشه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
عدد بتا مهم نیس همینکه مثبت شده کافیه مهم اینه بعد ۴۸ یا ۷۲ ساعت ۳ یا ۲ برابر بشه

ممنون اخه سینه هام درد نداره واصلا سفت نشده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون اخه سینه هام درد نداره واصلا سفت نشده

ربطی به علائم نداره

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

عزيزم مال من ٤١ بود

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزيزم مال من ٤١ بود

عزیزم من امروز یکم ترشحاتم کرمی رنگه اخه امروز موعد پریودیمه برا شمام اتفاق افتاده بود؟واینکه اصلا سینه هام سفت نشده

عزیزم من امروز یکم ترشحاتم کرمی رنگه اخه امروز موعد پریودیمه برا شمام اتفاق افتاده بود؟واینکه اصلا س ...

من تا به الان اصلا و ابدا علائم نداشتم و ندارم نه سينه درد نه شكم درد هيچييي ولي اك هم نداشنم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اخی عزیزم چند روز بعد موعدت ۴۱بود؟؟ممنون که باعث دلگرمیم شدی❤❤

دو روز بعد موعدم ٤١ بود

ایشالا برامنم بمونه

ايشالا ميمونه عزيزم حتما لقاحت دير بوده