2777
2789

قبل عید خرید کن بعد گرون میشه 

اگه توانشو داری ال جی و بوش که مشخصه خوبن

اگه نه اسنوا مارک ایرانی خوبه آیسن هم خوبه

یخچال هیمالیا دوستم برای جهیزیش گرفت 

لباسشویی آبسال مامانمو خالم داشتن به مدت ۱۱سال مامانم دیگه درستش نکرد ولی خالم بازم استفاده میکنه ازش

گاز اگه رومیزی میگیری مال من پرنسیپ خوبه راضیم 

پارس خزر هم خودشو کشیده بالا جدیدا 

از خارجی بخوای تفال و ..خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارکای مختلفی هس همش که نميشه این دوتا،مثلا یخچال یخساران، فارلاینس،و..

منم یخچال استیلونه ازش خیلی راضیم 

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
سولاردوم بگیر 

سولار یجورایی منقرض شده ما که رفتیم بگیریم گفت قیمت بالاش فقط بخاطر اینه که دیگه نمیزنن ازین مدل خاله همسرم هم داره به لحاظ تمیزی اصلا خوب نیست چون داخلش اون المنتاشو میتونی ببینی و اگه غذابچسبه اصلا پاک نمیشه توستر پیشنهاد نمیکنم چون کوچیکه ماکروویو با سایز بزرگ ۴۸ یا۵۲ خوبه من باهاش غذا درست میکنم نون گرم میکنم قابلیت هاش زیاده مدل نئوشف سری جدید ال جی 

مادرشوهرم پاناسونیک داره اونم خیلی راضی بود ولی خب مشکل تمیز شدن داشت یخورده

ال جی و سامسونگ که تحریمه... چین میزنه ... بیخود فقط پول برند میدین..

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
نه میگفت قطعاتش ژاپنی

ن عزیزم پاکشوما الان اون قیمت بهت نمیده ک ایرانیه 😂

بعدم اگ اصل باشه کره ای باید باشه چ ربطی ب ژاپن داره اصلا؟ این قیمت زیاد شده ک چینی هستن اگ اصل میخای باید بری نمایندگی الجی ک با ضمانت گلدیرانه و کره س

این دیگه چیه؟کارایش چیه؟ چند قیمت؟

ی جورایی ترکیب تستر و ماکرویو و فر ایناس 

سرعت پختش سه برابر اون تستر و ۱/۵برابر ماکرویوو بعد این سرعت باعث میشه خاصیت غذا حفظ بشه 

تو ۵ دقه دماش ب ۳۲۰ درجه میرسه پخت زغالی داره

بقیه فقط گریل از رو دارن این هم از رو داره هم زیر 

دقیق تر بخای سایت الجی کامل توضیح داده

اخرین قیمتی ک ازش داشتم ۹ و خورده ای بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز