2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

347 بازدید | 18 پست

خانما دیروز که یک روز تا موعدم بود رفتم ازمایش بتا دادم بتام ۴۵بود خیلی میترسم نکنه خارج از رحمی باشه برام دعا کنید تجربه سقط داشتم 😭😭کسی تجربه داشته بابتای پایین بچش سالم باشه؟

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

ان شاءالله ک نی نیت سالم سالمه عزیزدلم غصه نخور و استرس نداشته باش فقط ایناست ک ضرر داره

خدایا می‌دونی دل من دلبسته‌ی دلیه که دل بسته بهم...می‌دونی قصه‌ی عشق ما اون‌جور که بخوایم دل بِکَنیم نیست...خدایا بعد از «11» سال عآشقی قایمکی و یه دنیا دوری و حسرت دیگه دلامون طاقت نداره😥ما هر چیزی رو که ممکن بود باهم تجربه کردیم 😍از قدم زدن توی ساحل🌊زیر بارون ☔تا گریه و قهر و آشتی‌های هزار مدله...خدایا آتیشِ🔥 عشق ما هر روز شعله‌ورتر میشه حتی اگه این عشق یازده سال دیگه هم با همین دوری بمونه و به وصال نرسه😢 خدایا من توی این عشق صبورم...طاقت میارم فقط چون خودت،خودِ خودت این عشق 💖رو به دلامون هدیه کردی 😻و میدونم بلاخره یه روز دیر یا زود من و مَرد زندگیم پای اون سفره می‌شینیم و مِهرمون رسمی میشه🙏 😍میشه قطعا میشه چون تو خدایی و ما هم بنده‌های حسابی پیگیرت 😇پس زیاد منتظرمون نذار و هر چه زودتر یه زندگی عاشقانه‌ی 💝عَلوی و فاطمی💝 زیر سایه‌ی خودت نصبیبمون کن سایه‌ی سر💙 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم{آذرمآهِ9۸}👑داره می‌رسه روزهای قشنگمون😍الهی‌آمین🙏{بهمن‌مآه98}تیکر؛تاریخ تقریبی شروع خوشبختیمونه😻 وزن اولیه 64Kgوزن هدف57Kg📣من قطعا می‌تونم💪شروع ورزش و به‌اندازه خوری 16 دی 98 📣 نکته مهم: تقویم رژیم من هفدهم نداره⛔ شانزدهم..هجدهم..نوزدهم...و الی آخر😀 معلومه که می‌تونم😎 💝اِلا بِذکر الله تَطمَئنَ القلوب💝 خدایا شکرت برای همه چیز💖 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاءالله ک نی نیت سالم سالمه عزیزدلم غصه نخور و استرس نداشته باش فقط ایناست ک ضرر داره

عزیزم تحمل جنین پوچ وخارج رحمی رو ندارم خیلی ناراحتم برام دعا کن

انشالله ک خیره فقط چیز سنگین نکن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خودآزاری داری؟! از اول بارداری اینجوری کنی که تا آخرش کلکت ساختس  یه روز قبل موعد ۴۵ بوده ...

نمیدونم چرا استرس دارم اخه بچه قبلیم سینه هام خیلی بزرگ شده بود ودرد میکرد همش فکرمیکنم اینم پوچه

عزیزم تحمل جنین پوچ وخارج رحمی رو ندارم خیلی ناراحتم برام دعا کن

من تجربه ندارم اما اینو خوب می‌دونم ناراحتی و غصه واسه آدم سالم هم سمه چ برسه شما ک بارشیشه داری

ب حق بی بی دو عالم ک نینیت سالم سالمه

فقط تو رو خدا غصه نخور فقط تا استرس اومد سراغت دعا کن و صلوات بفرست و هر چی بلدی

خدایا می‌دونی دل من دلبسته‌ی دلیه که دل بسته بهم...می‌دونی قصه‌ی عشق ما اون‌جور که بخوایم دل بِکَنیم نیست...خدایا بعد از «11» سال عآشقی قایمکی و یه دنیا دوری و حسرت دیگه دلامون طاقت نداره😥ما هر چیزی رو که ممکن بود باهم تجربه کردیم 😍از قدم زدن توی ساحل🌊زیر بارون ☔تا گریه و قهر و آشتی‌های هزار مدله...خدایا آتیشِ🔥 عشق ما هر روز شعله‌ورتر میشه حتی اگه این عشق یازده سال دیگه هم با همین دوری بمونه و به وصال نرسه😢 خدایا من توی این عشق صبورم...طاقت میارم فقط چون خودت،خودِ خودت این عشق 💖رو به دلامون هدیه کردی 😻و میدونم بلاخره یه روز دیر یا زود من و مَرد زندگیم پای اون سفره می‌شینیم و مِهرمون رسمی میشه🙏 😍میشه قطعا میشه چون تو خدایی و ما هم بنده‌های حسابی پیگیرت 😇پس زیاد منتظرمون نذار و هر چه زودتر یه زندگی عاشقانه‌ی 💝عَلوی و فاطمی💝 زیر سایه‌ی خودت نصبیبمون کن سایه‌ی سر💙 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم{آذرمآهِ9۸}👑داره می‌رسه روزهای قشنگمون😍الهی‌آمین🙏{بهمن‌مآه98}تیکر؛تاریخ تقریبی شروع خوشبختیمونه😻 وزن اولیه 64Kgوزن هدف57Kg📣من قطعا می‌تونم💪شروع ورزش و به‌اندازه خوری 16 دی 98 📣 نکته مهم: تقویم رژیم من هفدهم نداره⛔ شانزدهم..هجدهم..نوزدهم...و الی آخر😀 معلومه که می‌تونم😎 💝اِلا بِذکر الله تَطمَئنَ القلوب💝 خدایا شکرت برای همه چیز💖 
من تجربه ندارم اما اینو خوب می‌دونم ناراحتی و غصه واسه آدم سالم هم سمه چ برسه شما ک بارشیشه داری &n ...

ممنونم عزیزم دعا کنید بتام بره بالا 

ممنونم عزیزم دعا کنید بتام بره بالا 

چشم فقط استرس نده ب خودت

سلام دوستان من چند سالی هست یوقتایی فقط با دارو پریود میشم,,  هفت ماهه ازدواج کردم الان میخام بچه دار شم رفتم دکتر گفت تخمدونات ضعیفه فولیکول 7 و 9 بود قرص داد مصرف کردم 11و 10 شد بهم گفت رحمت واسه بارداری خیلی خوبه فقط فولیکولات پایینه ولی امکان بارداری هست الان یه هفته از پر میگذره نمیدونم باردارم یا نه :(  

یه صلوات واسه بارداریم بفرستید