2777
عنوان

توروخدابیاین😢😢

182 بازدید | 13 پست

پسرم19ماهشه چندبار موقع راه ی دفعه انگار زدن به پاش میفته زمین بعد الان بیدارشدکلی گریه کردمیگم کجات دردداره پاشونشون میده خیلی نگرانشم یکم پروفن دادم خوابید 

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165

نگران نباش خواهر من فردا ببرش درماتگاهی بیمارستان جایی عکسش بنداز شاید به جایی خورده یا ضرب دیده متوجه نشدی

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمبود شدید ویتامین داره ...سریع ببرش دکتر آزمایش بده

یاخدا من ازوقتی بدنیااومدهیچ ویتامینی بهش ندادم چون باهاش داشتم خفش میکردم ترسیدم دیگم ندادم

یاخدا من ازوقتی بدنیااومدهیچ ویتامینی بهش ندادم چون باهاش داشتم خفش میکردم ترسیدم دیگم ندادم

آد ندادی به بچه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
نه 

اشتباه کردی عزیزم چرا ندادی اخه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
اشتباه کردی عزیزم چرا ندادی اخه 

بیست روزش بودم دادم خفه شد به قرآن مامانم یه جوری میزدبه پشتش ولی نفسش نمیومد بعدش اخراب سرد ریختم توصورتش پسرم نفسش اومد برااین بعدش وحشت زده بودم ندادم