2777
2789
عنوان

کمک

52 بازدید | 11 پست

ناخنم قبلا توگوشت رفته خودم کشیدمش چون برگشته بود جراحی مکردم الان بعد 2یال از 10شبه ک شصت پام دردی گرفته نفسگیر خابم نمیبره دارم میمیرم بخدا لیدوکایینومسکن جواب نداده توروخدا کمک

خدایا بخاطر همه چی شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا همينجوري بودم ميرفت تو گوشت درد می گرفت همون گوششو گذاشتم بلند شه در حدی که سر تيزش تو گوشت ...

بابا مال من داغون بود گفتن باس جراحی شه یبارتوحموم خیلی خیس خورد خودم کامل کشیدم با دست بعذ2سال این درد نفسموو از چندساغته بنداورده تاصبم شوهرم نیست برم دکتر با بی حسی و مسکم بهترنشدخاب ندارم بیرونم 2هفتس نرفتم بگم تو کفش اذیت شده

خدایا بخاطر همه چی شکر
واي عزیزم ايشالا بهتر شی جراحی نیست که دائمی بسوزونن در نیاد اون کنارش؟ 

الان فقط یچی نیخام برادرد ضعف کردم از درد اززایمانم غیر قابل تحمل تره دردش بیقزازم کرده نوزادم نبود الان میرفتم دکتر

خدایا بخاطر همه چی شکر
کسی نیست بزاری پيشش بچتو بري؟

سلام با مسکن و لیدوکایین سرکردم تا صبح از صبح خوب شده خداروشکر ولی ریخته ب دلم 

فک کنم میخام پریودشم ایندفعه اینمدلیه دردش

قبلا تو مجردیم موقعی ک میخاستم پریود شم یهو نصفه شب زیرزانو تا مچ پام قفل میشد چند ساعت درد شدید  صبحش پریود میشدم دیگ تا اخرش از دل درد خبری نبود

خدایا بخاطر همه چی شکر