2777
2789
عنوان

بچه ها خون صورتی پریود نشونه چیه؟

8747 بازدید | 24 پست

تازه پریود شدم(ینی روز اول پریودمه)  همیشه قرمز تیره بود الان صورتیه واقعا دارم میترسم :/

کاربری قبلیم ترکید😒⚡‏قهر نكنید هيچوقتهميشه يه نفر هست كه پير ميشه سر نخنديدناتون...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اینترنت تفسیر همه رنگا رو هست .سیاه تیره یا قهوه ای و نارنجی و...الان یادم نیست بگم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
هموز راه نیفتاده راه بیفته درست میشه.‌‌

تازه اولین باره اتفاق میوفته تو این چن سال

کاربری قبلیم ترکید😒⚡‏قهر نكنید هيچوقتهميشه يه نفر هست كه پير ميشه سر نخنديدناتون...!
تو اینترنت تفسیر همه رنگا رو هست .سیاه تیره یا قهوه ای و نارنجی و...الان یادم نیست بگم

ب اینترنت اعتمادی نی😑

صورتییییییی ای باکلاس چ خوشرنگگگگ😂😂😂

😂😂😂😂

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥
ب اینترنت اعتمادی نی😑

یهو میزنه سرطان پریود😂😂😂والا من خواهرم دستش درد میکرد زد گوگل بهش میگه سرطان دست راست😁😂

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥