2777
2789
عنوان

حالم،گرفتھ شد،،،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 58 پست
اتفا ارایشگرع گف بپوش وقتی دوستدارع

پس فقط به خاطر شوهرت میپوشی؟

خب اینجا دیگه قضیش فرق داره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

فقط امروزنپوشیدم.

یک خانم محجبه واقعی که چادر رو با جون و دل قبول داره هیچوقت حاضر نمیشه، چادرشو برداره یا بزاره کنار. 

با چادر هم میشه شیک بود البته نه جلف!!! 

چادری ها عاشق ترند❤️

من عاشق امام حسن(ع) جانم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر طور شوهرت دوست داره بپوش بعدشم با شوهرت دعوا کردی میرفتی خونه چرا رفتی آرایشگاه به آرایشگرم موضوع رو گفتی من دهنم پر خون باشه جلوی کسی تف نمیکنم آدم مگه حرف زندگیشو به غریبه میگه من که حتی به مادرمم نمیگم چکار دارم کسی بدونه من با شوهرم دعوا کردم دیگه از اون به بعد راجع به زندگیم ی فکر دیگه میکنه حتی اگه با شوهرم مشکلم حل شه 

این ت جامعه بد جا افتاده وگرنع هر کی ازاده پوشش خودشو داشته باشه تو هر جور ک بپوشی بازم بهترینی و چیزی از ارزشت کم نخاهد شد، اگ کسی احترام گذاشتن رو ب پوشش میدونه واقعا ادم بی مغزیه،ت ب خوذت برس ،برو ورزش ، ولی چادری باش عیبش چیه خانوم طلا

دنیا نیرزد انکه پریشان کنی دلی  
این ت جامعه بد جا افتاده وگرنع هر کی ازاده پوشش خودشو داشته باشه تو هر جور ک بپوشی بازم بهترینی و چی ...

من،حبسم،توخونھ،ن تیپ.ن،آزادی ن،باشگاھ اگ توخونھ تیپ،بزنم،میگ بروعوضش کن،کثیف نشھ

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
تو ک بدتر جلو آرایشگره ضایع شدی ک ،رابطه خودت و شوهرتم خراب کردی ب خاطر هیچ

آخھ کدوم،شوھری ب زنش میگ جنازتو واسم،بیارن؟توخیبون،چنانن،کوبیدتوصورتم.من،فقط گریھ کردم.

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

عجیبه که طرز فکر خانومای ما از صدسال پیش تا الان هیچ تغییری نکرده همه میگن شوهرت دوس داره وظیفته بپوشی اینکه خود خانم چی دوس داره اصلا مهم نیس؟ والا انقد کوتاه اومدین که هرروز تاپیک کتک شوهر و ظلم ممادرشوهر خواهرشوهر میزنین

خب عزیزم شما قبول کردی که چادر سرت کنی

امروز سر میکنم فردا سر نمیکنم نداره

کلا از نظر من کسی که چادریه و جاهای خاص چادر سر نمیکنه یعنی اعتقاد قلبی نداره.

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون