2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 41 پست
تشکر رو خدایی حق داره  از کسی که کاری واسه تون انجام میده باید تشکر کنین

والا ب خدا تشکر کردیم اون نمیدونم چ‌نوع تشکری میخواد،منظورش تشکر خاصه،ب قول بابام بنر بزنیم براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ازین آدماس که از دور ی جورن وقتی وارد زندگی شون میشی جور دیگن

البته اگه خودتو دست کم نگیری و در مقابلش زیاد کوتاه نیای شاید درست بشه 

هرکی هارت وپورتش زیاد باشه زودم میشینه سر جای خودش

موندم چطور روش شد اصلا این حرف رو بزنه

متاسفانه عوارض ازدواج سن بالاتر همینه طرف حلقشو باز میکنه هر چی حرف زشته میریزه بیرون ولی اگه بخوادت میتونی به غلط کردن بندازیش .تا یه معذرت خواهی اساسی بابت این حرفش نکرده ول کنش نشو و گرنه بعدا به خودش اجازه میده توهینای بدتر بکنه 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
چندساله دوست داداشمه،آشنا هم زیاد داره تو ادارات مختلف،چندتا کار برامون انجام داده قبلا ،امشب پررو پ ...

ببین یه چیزی بهت خواهرانه میگم اگه بااین تفاسیر که میگی ازش دلزده شدی و حس بدی داری اصلا بخاطر ننه و بابا و داداش و آبرو رابطه رو ادامه نده ... ماها که تو رابطه شما نیستیم ببینیم چیا بینتون تا حالا بوده ولی این حرفایی که میزنی نشون دهنده اینه که ایشون دنبال حرفه و ممکنه فردا در آینده دوباره مثل این حرفارو تکرار کنه که اون وقته که دیگه ناراحتی فایده نداره و بعد از عروسی فقط میتونی تحمل کنی اگه الان بخاطر آبرو و این جور چیزا بخوای چیزی که دوست نداری رو ادامه بدی در آینده هم مجبوری این حرفارو بشنوی و باز بخاطر آبرو و خانواده و شاید بخاطر بچه صدات در نیاد و ساکت باشی....من نمیگم جدا شو ولی خودت ببین اگه واقعا اذیتت می‌کنه و مشکل داری الان هیچ احدی رو حتی مادرت و پدرت رو درنظر نگیر و تصمیم خودتو بگیر توروخدا بخاطر آبرو خودتو بدبخت نکن برو با مشاور صحبت کن اصلا قبل ازدواج جفتتون برید پیش مشاور ببینید مشاور چی میگه بعد تصمیم بگیر....حرفای مردم رو بیخیال....خدایی نکرده فردا دوباره یه مشکلی برات تو زندگیت پیش بیاد میخای همش بگی کاش بخاطر این و اون ازدواج نمی‌کردم خواهرانه بهت میگم مسئله یه عمر زندگیه عزیزم الکی نیست

عزیزم اینو در نظر داشته باش مردها تو نامزدی و عقد خیلی بهتر از بعد از ازدواجن اگه یک اخلاق بد مث نبش قبر گذشته و توقعات بیجا و توهم و تهمت داره در نظر بگیر بعد ازدواج ممکنه یک درصد خوب بشه ۹۹ درصد همینه یا بدتره 

بعدم بخاطر حرف مردم خودتو اذیت نکن فکر کردی فردا بدبخت بشی اونا غصه میخورن؟ بخدا خوشحال میشن