2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 41 پست

چندساله دوست داداشمه،آشنا هم زیاد داره تو ادارات مختلف،چندتا کار برامون انجام داده قبلا ،امشب پررو پررو میگه شما از من تشکر نکردید،یا یکی از دوستای داداشامو دعوت کردیم قبلنا امشب میگه من شنیدم اونو دعوت کردید ک دخترتون رو بگیره درحالی ک نشنیده و حرف خودش بود،خلاصه حرفاش جرفای آدم عاقل نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندساله دوست داداشمه،آشنا هم زیاد داره تو ادارات مختلف،چندتا کار برامون انجام داده قبلا ،امشب پررو پ ...

بترسونش ببین چی میگه بهش بگو ازت انتظار نداشتم اینجوری بگی بهتره رابطمونو تمومش کنیم اگه دیدی داره منت میکشه کوتاه بیا و اگه باز پررو بازی دراورد بهتره تموم بشه

چندساله دوست داداشمه،آشنا هم زیاد داره تو ادارات مختلف،چندتا کار برامون انجام داده قبلا ،امشب پررو پ ...

چی میشه مگه خب ازش تشکر میکردین میگفتی از دفعه بعد تو همه مهمونیا توام بیا

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده

خب اینا که یه سری حرفای خاله زنکیه که خیلیا درگیرشن با این ب خاطر این‌چیزا ب هم‌بزنی نفر بعدی هم همینه حالا یه جور دیگه ش

هیچکس صد در صد اوکی نیس حتی خودمون 

بیشتر وقت بذار بشناسش ببین فقط حرفاش رنگ‌و بوی توهم و ... اینا نگیره خلاصه نشون دهنده ی مشکل اساسی تر نباشه

چقدر بیشعور دعوت کردین دخترتونو بگیره !معلومه سطح فکرش خیلی پایینه .من نمیگم لزوما بهم بزن ولی اگه باهاش موندی برااین حرف به گه خوردن بندازش 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
بترسونش ببین چی میگه بهش بگو ازت انتظار نداشتم اینجوری بگی بهتره رابطمونو تمومش کنیم اگه دیدی داره م ...

آره تصمیم گرفتم فعلا بی محلی کنم،درنهایت هم شرط میذارم ک این اخلاقشو ترک کنه،یعنی چی نبش قبر کردن گذشته

تشکر رو خدایی حق داره 

از کسی که کاری واسه تون انجام میده باید تشکر کنین 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود