2777
2789
عنوان

مشهدی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 176 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دکتری که خودم رو به دنیا آوردش منیره پورجواد هستش تو بیمارستان سینا مامانم خیلی راضین از فامیلا هم پیشش رفتن و خیلی راضین 

بین ایشون و زهرا توانایی شک دارم نمیدونم چکار کنم فریده انصاری رو هم خواهرشوهرم رفته جاش ولی چون بیمارستانش پاستوره نمیخوام  نظرم فقط روی سینا هستش

من دکتری که خودم رو به دنیا آوردش منیره پورجواد هستش تو بیمارستان سینا مامانم خیلی راضین از فامیلا ه ...

منم به زهرا توانایی فکر میکنم

انصاری نمیخام

پورجوادم شنیدم خوبه

ولی بیمارستان بین رضوی و سینا موندم

نمیدونم عزیزم بخدا  هرکی یچیزی میگ گیج شدم شما جای کی میخای بری؟

من گفتم بین منیره پور جواد و زهرا توانایی شک دارم 

الان دکتر پورجواد خارج هستن فعلا تا اردیبهشت پزشک جانشین تو مطبش صبر کردم بیاد یک ویزیت برم جا هردوشون ببینم اخلاق و رفتارشون با مریض چطوره 

منم به زهرا توانایی فکر میکنم انصاری نمیخام پورجوادم شنیدم خوبه ولی بیمارستان بین رضوی و سینا ...

انصاری کلا به خاطر بیمارستانش نمیخوام و اینکه خواهرشوهرم گفت چند نفری ویزیت میکنه 

فعلا بین پور جواد و توانایی موندم هردوشون دکترهای خوب و با تجربه ای هستن ولی فعلا پور جواد بیشتر مدنظرم چون بیمارستان سینا قرار داد داره

من گفتم بین منیره پور جواد و زهرا توانایی شک دارم  الان دکتر پورجواد خارج هستن فعلا تا اردیبهش ...

منم بعد فروردین میخوام برم دکتر...

فقط میخوام دکتر مهربونی باشه.کاربلد.موق زایمانم بیاد حتما

منم بعد فروردین میخوام برم دکتر... فقط میخوام دکتر مهربونی باشه.کاربلد.موق زایمانم بیاد حتما

آره منم همینطور چه طبیعی چه سز حتما بالا سرم باشه حتی اگه زیر میزی بگیره 

مامانم از پور جواد فوق العاده تعریف میکنم برای همین تا اردیبهشت صبر کردم زودتر بیاد یک ویزیت برم پیشش ببینم چطوره