2777
2789
عنوان

مشهدی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 176 پست

جاهای تفریحی 

طرقبه، شاندیز، ابرده، جاغرق، چالیدره، کرده، بام صیاد، بام هاشمیه، پارک ملت، باغ وحش، سینما هویزه، بندگلستان، بوستان مینیاتوری، موجهای آبی، موجهای خروشان، باغ وکیل آباد، 

مرکز های خرید،

خیابون راهنمایی برج سلمان احمدآباد برج خورشید التون خیابون دانشگاه، زیست خاور، پروما، نیکا، آزادشهر امامت، میدون صیاد مجتمع زمرد، فیروزه، یاقوت، عقیق، هاشمیه  اینها مکان های شیک تر و قیمت بالاتر نسبتا قیمت های مناسب تر بخوای 

پاساژ فردوسی 1 و 2 هفده شهریور چندتا پاساژ داره آسمان 1 و 2 و اکسون و خیابون ایثار 

رستوران هم تو شاندیز یا پسران کریم یا ارم تو طرقبه یا فردیس یا جنگل تو شهر هم بخواین برین رستوران راستگو داخل وکیل آباد 

فست فود بخواین پیتزا هما داخل وکیل آباد و پیتزا شبدیز تو هفتم تیر 

امیدوارم کمکت کرده باشم عزیزم، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ نزدیکای حرم خیابان بهجت  رستوران مطعم الیالی لبنان پبتزاهاش معرککسس

الان کیفیتش‌بد شده وکیل اباد معرکست

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
جاهای لوکس که پالتو های خوب داره ، قیمتشم بالا باشه عیب نداره . کجاها میشه ؟

کامنت منو نخوندی عزیزم؟ گفتم برات 

خیابون سجاد هم خوبه 

و اینکه چرمیران تو خیابون امام رضا نزدیک حرم پالتو های شیکی داره 

وکیل اباد مگه اسم خیابون نیست ؟

بله گلم حاشیه بلوار وکیل اباد شعبه دیگشه پیتزاش بینظیره

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792