2777
2789
عنوان

عفونت گوش مکرر نوزاد ۱۰ماهه

1528 بازدید | 23 پست

سلام دخترم ده ماهشه و همش عفونت گوش میگیره تا این سن شاید هفت یا هشت بار عفونت شدید گوش گرفته ...طفلی دخترم همش گوششو میکشه...دکترش گفت که باید ازش نوار گوش بگیریم تا حالا کسی بوده مث دختر من ....بنظرتون باید چیکار کنم ؟بخدا همش دارم غصه میخورم

سلام من بارداری پرخطری داشتم و سرکلاژ شدم اگه سؤالی داشتین خوشحال میشم ک بتونم بهتون کمک کنم چون خودم خییییییلی عذاب کشیدم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اصلا نمیزارم تو گوشش اب بره،از پس میترسم تو گوشش اب بره با مامانم حموم میبرمش،

سلام من بارداری پرخطری داشتم و سرکلاژ شدم اگه سؤالی داشتین خوشحال میشم ک بتونم بهتون کمک کنم چون خودم خییییییلی عذاب کشیدم  
درازکشیده بهش شیر میدی؟

اره کلا تو خواب شیر میخوره ،وقتی بیدار باشه اصلا لب ب شیر نمیزنه

شب تا صب پنبه بزار تو گوشش .عفونتشو میکشه تا میتونی اب سیب و اب شلغم بده همین احتیاج ب نوار هم ند ...

جدی ؟ینی اب سیب و اب شلغم گوش دردش رو خوب میکنه؟ حتما این کارو میکنم ممنون

حتما ببر نوار گوش  گوش میانی نوزادان عفونت کنه تکرار میشه تا نوعش مشخص نشه درمان مخصوص نگیره خ ...

اره حتما میبرمش ولی از غصه دارم دق میکنم بخدا

دختر من خیلی بده خداخیربده دکترش خوب بود و خوب شد ولی بازم گوشش حساسه آب حموم هیچ ربطی به عفونت نداره من دخترم جرم گوشش زیاد بود و اصلا نه وازلین نه روغن زیتون هیچی ازاینابه گوشش نزن گوش شو ساک شن کن تاعفونتاروبکشه وگو شش تمیزبشه من با درمان خانگی واسه عفونت گوش دخترم روغن زیتون ریختم خدامرگم بده گوشش قارچ گرفت وحشتناک بود با دوبارساکشنوچرک خشکن و قطره خوب شدخداروشکر

جدی ؟ینی اب سیب و اب شلغم گوش دردش رو خوب میکنه؟ حتما این کارو میکنم ممنون

اره عزیزم

انتی بیوتیک دارن.

باید عفونت رو از بین ببری

خودتم مرتب اویشن بخور تو شیرت منقل شه

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹