2777
2789
عنوان

تناسب اندام

| مشاهده متن کامل بحث + 7600 بازدید | 1431 پست
ممنون گلم کرفس چی شد نمیشه که

خواهش عزیزم

نمیدونم چرا نمیشه چت کرد

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ترازو تو دیجیتاله خوب میفهمی چنده ولی برای من نه

عه دیجیتال نیس؟ارزونه بگیر دیگه من 60 تومن گرفتم

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت
مال جهیزیته یا خودت گرفتی؟

نه بعد اینکه کالری شماری رو شروع کردم گرفتم یک ماهه

نگین جان تو چه کرم پودری میزنی میخوام بگیرم 

عشقم من فونداتن چربی باربین استفاده میکنم

ترازو تو دیجیتاله خوب میفهمی چنده ولی برای من نه

فرقی نداره ترازوت هر چی باشه تو با اون ترازو همیشه وزن کم میکنی من ترازوم دیجیتاله مامانم معمولی ۳ کیلو نیم اختلاف دارن ،ولی من وزنم و با ترازو خودم کم میکنم 

فرقی نداره ترازوت هر چی باشه تو با اون ترازو همیشه وزن کم میکنی من ترازوم دیجیتاله مامانم معمولی ۳ ک ...

ببخشید عزیزم ما منظورمون ترازو آشپزخانه دیجیتال بود برای حساب کردن کالری غذاها برای وزن ترازو دیجیتال دارم