2777
2789
عنوان

بچه دوم و چقدر همسر همکاری داره؟

290 بازدید | 33 پست

من خیلی دوران سختی دارم از نطر روحی ، الان ماه ۵ هستم، من و همسرم خیلی دعوا داریم ، یه جورایی دیگه نسبت بهش نه اعتماد دارم نه احساس ،

بعد از ۱۲ سال بچه دار شدم بی خبر ، بچه اولم ای وی اف بود دومی طبیعی و بیخبر 

همسرم اول گفت بنداز ، من گفتم خودم بزرگش میکنم ،دوست ندارم بندازم 

بعد از ۱هفته کهفهمیدم دختره ، بهش گفتم ، چون دختر خیلی دوست داشت ، خوشحال شد ، 

ولی وافعا دیگه همسرم رو دوست ندارم ، سیگار میکشه جزو شرایط عروسیم نکشیدن سیگار بود ، بعدش فهمیدم سیگاریه ، رفتیم پیش مشاور ، مشاور گفت چه اشکالی داره 

سیگار نیکوتین داره ارومش میکنه بذار بکشه

همین شد بهونش 

من نمیتونم تحمل کنم ، عصبی هست ، سیگاری هست ، همیشه میگه فلان زن خوشگله اون یکی چه خوبه ، منو میگه اه ، فیلم ژاپنی نگاه نمیکنه میگه شبیه تو هستن ، حالم بد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گند زده ب اعتماد ب نفست برا همین باهاش حاااله خوبی نداری منم این مشکلاتو دارم 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

والا ما مشاوره رفتبم گف چون از اول خانوم شرط کرده تو حق نداری اونکارو بکنی نمدونم مشاور شما چراانقده احمق بوده 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍