2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید

87 بازدید | 12 پست

. همیشه دوس داشتم دماغمو عمل کنم ولی یکسال بعد عروسی حامله شدم ناخواسته. بعدم بچه داری.تا دو تا جاریام رفتن عمل کردن. یکیشون ک بچه اش تقریبا هم سن پسر منه ولی اکثر روزای هفته بچشو مادرش نگه میداره. بنظرتون من عمل کنم ضایعس؟تابستون احتمالا مراسم عروسی برادرشوهرمه تا قبلش عمل کنم. و اینکه با بچه کوچیک ممکنه اصلا؟اذیت نمیشه بچه

پسرم دنیامه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دوست من با بچه ۱ ساله عمل کرد خیلیم راحت بود براش

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
کا تو زودتر عمل میکردی موندی اخر ولی بنظرم عمل نکن بینی  قدرت قبلیشو از دست میده

اونا همه عمل کردن کلا خانواده شوهرم بیشترشون عمل کردن

من موندم وسط عملی ها😁

پسرم دنیامه
از نظر اینکه اونا عمل کردن میگم ضایع نباشه

اها بیخیال برات مهم نباشه ینی حاضری از یچیزی که خودت دوس داری بگذری که چون اونام انجام دادن

بزا هرچی میخان بگن بگو از خیلی وقت میخاستم انجام بدم دیگ افتاده ب حالا

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤