2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا ازش میترسی مگه بهت اسیبی رسونده عشقم؟؟؟

نه عزیزم

ولی ناخودآگاه از بچگی همش توهم اینو دارم که مار نزدیکمه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
😂تجربه بدی داشتی؟وسط بیابون ک نیستی خواهرم

نه ولی خب میترسم دیگه

دشوری ام با مشقت میرم گاهی

تا این حد ینی

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
مارمولک ذلیل مرده 😠ب جز این ایکبیری از هیچ حیوونی نمیترسم

وای من عاشقشم بچه بودم تمام زندگی این بودم بگردم مارمولک پیدا کنم باهاش بازی کنم خیلی خشگله مخصوصه پاهاش 

منم به شدن از این سوسک قهوه ای بالدارا میترسم به حدی که قبلا میدیدم زبونم بند میمومد نمیتونستم حرف ب ...

باورت میشه من یه سوسک داشتم اسمشو گذاشته بودم سیامک بعد انداخته بودمش تو شیشه روزی یه حبه قند بهش میدادم

نه ولی خب میترسم دیگه دشوری ام با مشقت میرم گاهی تا این حد ینی

منم بیرون که میرم دسشویی همینطوریم البته بخاطر سوسک😕

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
به خدا نداره از بس میترسی زمانی که میخوان امپول بزنند بدنتو منقبض میکنی به خاطر همین دردت میاد این س ...

قبول دارم که منم شل نیستم ولی واسه سینوزیت زیاد پنسیلین میزنم واقعنم همشون خیلی درد دارن

باورت میشه من یه سوسک داشتم اسمشو گذاشته بودم سیامک بعد انداخته بودمش تو شیشه روزی یه حبه قند بهش می ...

😂😂😂😂😂سیامک 

میخورد قندو ؟؟ 

وای لنتی من‌هیچوقت به این درجه از عرفان نمیرسم 😱😱

عَلَی الدُنیا بَعدُکَ العَفا...
هیچ ماری به شما اسیب نمیرسونه من بهت قول میدم

چقدر خوش قلبی🥰

راستش دست خودم نیست

مثلا الان‌خوبم ها

ولی وقتی عکسش رو ببینم یا تو تلوزیون مستندی راجع‌بهش‌ ببینم شرایط بدتر میشه دوباره