2789
عنوان

شوهر احمق

322 بازدید | 24 پست

من و شوهرم قرار داشتیم وام بگیریم ماشینمون و بفروشیم یه کم پول روش بزاریم خونه بخریم. شوهرم دو سه روزه با عجله ماشین و فروخت هول هولی. منم خوشحال که اخ جون دیگه خونه دار میشیم . ولی بعد فروش ماشینمون فهمیدم باباش چک داشته چک اون و پاس کرده! بقیه اش هم رفته برای کارش دستگاه خریده! 

بعدم گفت الان وقت خونه دار شدن نیست میفته سال دیگه!!!

میگه اون مپقع که ماشین و فروختم قصد خونه خریدن داشتم ولی بعدش دیدم بندازیم سال دیگه بهتره! شما بودید باور میکردید؟؟؟ 

الان دم عید ماشینمون به فنا رفت خیلی داغونم

این نیز بگذرد

وای من خیلی عصبانی میشدمممم

😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱ماشینو فروخته دستگاه خریدهههه☹چک پاس کرده☹

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه من بودم با همکاری اعضای خانواده اینطوریش میکردم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
الکی به من گفت واسه خرید خونه! بعد که خرش از پل گذشت گفت خرج کردم خونه میفته سال دیگه

بخدا من بودم اون خونه رو تبدیل ب جهنم میکردم حالا پدرشوهره پول پس بده هست؟😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪