2777
2789
عنوان

قهر دوستم

244 بازدید | 14 پست

تاپیک قبلی جریان قهر دوستم براتون گفتم الان شاید دوهفتس که ازش بیخبرم نه پیامی داده ن زنگی منم ناراحت شدم دلمم براش تنگ شده بعضیاتون گفتین حرف زدنم اشتباه بوده و حق داشته ناراحت بشه درصورتی که همون روز و روز بعدش بهش پیام دادم زنگ زدم و اسمس دادم اما جوابم ندادتا امروز که بازم گقتم حیف دوستی۱۵ سالمون بزار بهش پیام بدم و تمام پیامهام تیک خورد و جواب نداد. اخرش نوشت  ت  باید تو جمع ازم معذرت خواهی کنی  . نمیدونم چرا اینجوری میکنه و انقدر کینه ایه خیلی عصابم خرابه پشیمونم بهش پیام دادم بنظرتون دوستیم و باهاش تموم کنم اونم سر هیچی اخه ادم انقدر دلش چِرکی انقدر کینه ای

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین

ولش کن دوستیتون تموم شده

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستیا اکثرشون تاریخ مصرف دارن بی ارزشن خانوادتو نگه دار اونا نمیمونن

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

بله متاسفانه بعضیا اینجورین یه دوستی داشتم فوق العاده

مغرور بود وهمیشه من کوتاه میومدم ودیگه چند ساله باهاش

کاری ندارم فقط اگه تو مهمونی جایی ببی نمش یه احوالپرسی

زورکی میکنم باهاش

يك خلاصه بگو چي شده

توگروه بحث فروش لباس تو خونه افتاد با یکی دیگه از بچه های گروه من گفتم سود خوبی داره چون من قبلا شال و روسری فروختم به اشناها و همسایه ها این دوستم که الان قهره گفت تو کی اینکارا کردی چند بار پرسید و همش میگفت معلوم نیست کی این کارا کردی که الان میگی منم گفتم قرار نیست کل زندگیم براتون توضیح بدم حالا میگه تو منو ضایع کردی نه فحشی ن دادی ن بد بیراهی همین

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین
توگروه بحث فروش لباس تو خونه افتاد با یکی دیگه از بچه های گروه من گفتم سود خوبی داره چون من قبلا شال ...

خوب ببين اگر دوست ١٥ ساله من كه باهاش صميمي هستم 

اينجوري جوابم و بده به منم بر ميخوره 

ميتوانستي بگي يك دوره اينكار و كردم 

يا تو پي وي ميگفتي بهش كه جريان اينجوري بوده اگر نميخواستي بقيه بفهمند 

البته اينكه الان كينه كرد شخصيت اخلاقي اش هست 

اما جواب شما هم خوب نبود براي دوست ١٥ ساله

الان من اون یکی تاپیکتو خوندم دیدم ک اصلا تو تقصیری نداشتی.ولی سنتون کمه شاید حساسه ک مثلا تو با بقیه دوستی و اینا

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

الان من اون یکی تاپیکتو خوندم دیدم ک اصلا تو تقصیری نداشتی.ولی سنتون کمه شاید حساسه ک مثلا تو با بقی ...

۳۱ سالمونه هردومون دوتا بچه داریم😑

۳۱ سالمونه هردومون دوتا بچه داریم😑

شاید حسودیش میشه مثلا تو با بقیه بیشتر گرم بگیری.ولی نگران نباش تو مقصر نیستی اصن

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

شاید حسودیش میشه مثلا تو با بقیه بیشتر گرم بگیری.ولی نگران نباش تو مقصر نیستی اصن

مرسی انقدر همه بهم گفتن تو مقصری عداب وجدان گرفتم

مرسی انقدر همه بهم گفتن تو مقصری عداب وجدان گرفتم

ن خدایی اخه مگه بچه بازیه

ولی خب دوست قدیمیته باهاش صحبت کن رودررو از دلش دربیار