2777
2789
عنوان

همسرم خیلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 43 پست
گفتم خدایی نکرده مشکل گوارشی یا تیرویید نداشته باشن

نه ندارن

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارده و شیره ی انگور برای صبحونه.... نارگیل که الان فصله شه...روغن دنبه برای غذاهاش....آناناس....کیک ...

نارگیل   اتفاقا گرفتم براش 

ارده و شیره رو هم باکنجد  قاطی کردم از فردا بهش میدم امیدوارم جواب بده

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤
اجی واقعاا تاثیر داره منم لاغرم

اره نشاسته داره خب ....

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
چرا چرا غذا درست نمیکنی

دوروز اول غذا درست کردم نخورد

منم دیگه درست نکردم

تازه پیازمونم تموم شده نمیتونمم بهش بگم

دعوامون خییییلی شدید بوده خیلی

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

صبونه ژله،سیب زمینی و ۴تا تخم مرغ آبپز،عدسی،خوراک لوبیا،پلو سیب زمینی

ناهار حتما برنجی باشه

شام مثل همیشه 

میان وعده ها مخلوط شیر موز عسل خرما،بادوم،آجیل،کشمش،شیرین گندمک،انواع کباب و ....

شوهر من همه اینارو میخوره ولی تا باشگا نره چاق نمیشه پودرای بدنسازی ام بی تاثیر نیست

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
خدا خفت نکنه    

خو برنج چاق ميكنه😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اجی واقعاا تاثیر داره منم لاغرم

اره برنج چاق ميكنه 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دوروز اول غذا درست کردم نخورد منم دیگه درست نکردم تازه پیازمونم تموم شده نمیتونمم بهش بگم دعوامون ...

کاش زود آشتی کنی گلم

قهر طولانی اصلن خوب نیس مرد هم عادت میکنه و دیگه حتی قهر را ترجیح میده گلم

تا جای ک امکان داره ب قهر طولانی عادتش نده

برای خودت میگم آقایون ک بیرون از خونن و اصلن شاید یادشون بره قهرن تاثیر بد این قهرا بیشتربرای خانوماس 

کاش زود آشتی کنی گلم قهر طولانی اصلن خوب نیس مرد هم عادت میکنه و دیگه حتی قهر را ترجیح میده گلم تا ...

حق باتوعه عزیزم

ولی میگی چیکار کنم؟صددرصد مقصر اونه ولی عین خیالشم نیست.حتی جای خوابمم جدا کردم تااین حد دعوامون شدید بوده.

واقعا مردا عین خیالشونم نیست یک هفتس نپرسیده چیزی نیاز داری یا نه چند روز دیگه وقت پریودمه نوار ندارم من باید چیکار کنم؟بدون اطلاع بهشم که نمیتونم برم بیرون

میدونم براش اهمیتی نداره من شبا تا صب اشک میریزم

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
دوروز اول غذا درست کردم نخورد منم دیگه درست نکردم تازه پیازمونم تموم شده نمیتونمم بهش بگم دعوامون ...

من هر وقت دلخوری  داشته باشم  

شوهرم قهر می کنه 

بعد من پیامک می زنم  

اگه مز تونی  پیامک بزن و  مواد غذایی بخره 

اینکه من پیاز تو روغن تف ت میدم  برا غذاهام  

می زارم فربزر  مثلا برا ماکارونی   از اون پیاز داغ  می دیزم 

تو هم یکم مواد غذایی  فریزت بزار 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
من هر وقت دلخوری  داشته باشم   شوهرم قهر می کنه  بعد من پیامک می زنم   اگه مز ...

اخه خیلی کاره بدی باهام کرده هیچ جوره دلم راضی نمیشه بهش پیام بدم

میگم ک حتی جای خوابمونم جدا کردیم اصلا نمیبینمش.

اره درست میگی الان چند روزه که غذا نخوردم میوه ام تهاشه دیگه نمیدونم بعدش چی میشه

اخه خیلی کاره بدی باهام کرده هیچ جوره دلم راضی نمیشه بهش پیام بدم میگم ک حتی جای خوابمونم جدا کردیم ...

یکم  هر دو طرف 

کوتاه بیاید 

پارسال دقیقا اخرای بهمن خواهر شوام و مادرشوهرم فتنه کردن  تا شب عید شوهرم  پذیرایی می خوابید

بعد از چهارم فر وردین تا پنج مرداد هم مادرش  روز عیدی 

من از خونم انداخت بیرون 

گفتم زندگیم تموم شد 

خوا روشکر زندگبم درست شد  

بدی موند  برا خودشون 

حوصله داشته باش  اونقدر مریض بودم پوستم زخم بود 

پدرم و مادرم منو بردن پیش دکتر پوست 

خانم دکتر  گل فروشان  تبریز

فهمید مشکل دارم 

برگشت به چهره ام تگاه کرد گفت این چهره ها باهوش هستن  زندگی تو بچسب  

فقط بدون کسی که صبر می کنه  

برنده اس  

نمی خوام الان بگم برتده ام اما 

بیشتزش برنده شدم 

باورت نمیشه 

بهد از آشتی مون  

هر جمعه  من یه شهری   رفتم گردش 

همونایی که می گفتن ما هر جا بریم جمع میریم 

خب برید دیگه 

امیدت به خدا باسه 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
یکم  هر دو طرف  کوتاه بیاید  پارسال دقیقا اخرای بهمن خواهر شوام و مادرشوهرم فتنه ...

مام بخاطر مادرشوهرم دعوامون شد اجی میشه یکم درد دل کنم باهات بیام خصوصیت؟هیچکسو ندارم