2777
2789
عنوان

این خیانته یا چی؟

1601 بازدید | 48 پست

بچها امروز خونه مامانم بودم به علت بارداری اومدم خونه مامانم بعد شوهرم بعد یک هفته اومده.

اومد نشست کنارم بهم گفت راستی پروانه هم حامله اس اونم دو قلووو. منم گفتم عه بسلامتی تو از کجا فهمیدی؟گفت خودش بهم گفته.

این خانم همکار شوهرمه و هردوتامونو فالو داره اصلا خبر بارداریشو استوری نکرده بعد رفته دایرکت شوهرمن وخبر بارداریشو به شوهرم داده 

منم خیلی ناراحت شدم و کلی دعوا کردم ک چرا باید بیاد ب تو بگه چرا ب من نگفته مگه تو دکتر زنانی و اینا.

شوهرمم همش میگف تقصیر من چیه خودش اومده گفته بعدشم اگر چیزی زیر سرم بود ک من بتو نمیگفتم منم گفتم دست پیش میگیری پس نیوفتی

این زنه چرا باید بیاد به تو بگه مگه آبرو نداره.

بعد گفتم بده پیاماشو بخونم گفت حذفشون کردم و من بیشتر شک کردم.گفتم اگ چیزی زیر سرت نبود پاک نمیکردی گفت نه من چت هرچی زنه حتی تورو پاک میکنم تو گوشیم نمیزارم که یوقت همکار و اینا نبینه زشته.

گفتم پیام میده ب زنه میگم میگه نه نگو اگ بگی من بعدش باهات یجور دیگه میشم آبروم میره جلوشون واینا

الانم بابام و مامانم همشون شدن برعلیه من میگن تقصیر توعه تو الکی شلوغش کردی اونا قصدی نداشتن

واقعا من دارم اشتباه میکنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشون کجا کار میکنن که انقدر روابط عمیق هست 😐😐پروانه و فالو و حرف زدن و چت کردن 😐😐

ما تو محل کارمون اسم کوچیک طرفم نمیدونیم اصلا دلیلی نداره 

خیانت هم که نباشه حریم تو روابط باید باشه

نمیدونم چیزی باشه یا نه فکر نکنم 

ولی کلا حتی اگه خیانت هم بکنن مردا اینجوری ک یهو تابلو جلوشون بگید و دعوا راه بندازید جز اینکه باعث میشید طرف انکار کنه و از اون به بعد حرفه ای تر دروغ بگه و پنهانکاری کنه چیز دیگه عایدتون نمیشه

ن اشتباه نمیکنی این مردا خیلی راحت با هرزنی چت میکنن.. منم چند روز پیش تو اینستا شوهرم دیدم با ی دختره چت میکرد ورداشتم صدتا فوحش نوشتم براش فرستادم و گفتم دیگه ب شوهرم پیام نده 

بچه هام نفس هامـــ♥