2821
2789
عنوان

کشیدن بخیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8847 بازدید | 31 پست
چهارساعت پیش بخیه کشیدم😐

عه آخی😍 چندم بود زایمانت؟ 

من ۳۰ ام زایمان‌کردم دهمم دیروز بود که تعطیل بود ، امروزم دکترم مطب نیست ولی‌ دلم میخواد راحت شم میگم برم درمانگاهی جایی واسم بکشنش

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
عه آخی😍 چندم بود زایمانت؟  من ۳۰ ام زایمان‌کردم دهمم دیروز بود که تعطیل بود ، امروزم دکترم مط ...

واسه من بخیه مماخ بود😂 ولی شنیدم بخیه سزارین درد نداره . واسه من ک بینی بود یکم سوخید

اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آهان  ولی درد نداره ما بخیه های خالم رو تو خونه کشیدیم

آخی... والا فک کنم کشیدنش خیلی سخت نباشه ولی باز بیرون بریم بهتره که چک کنن خدایی نکرده عفونت اینا نباشه

واسه من بخیه مماخ بود😂 ولی شنیدم بخیه سزارین درد نداره . واسه من ک بینی بود یکم سوخید

آهان🤣🤣🤣🤣

ربطی به سوزشی که این چندروز داشتم نداره؟

نه

من امشب دوستش داشتم  تو منو امتحان کن   ماشون بفرستم؟  صد تومنم بهت میدم   از این جدیدایه وسپایه   زود صبت کن مزاحم اومد   هر طور دوست داری   الهی بمیرم برات   اینم شانس مایه گدایه   خداوکیلی نیا اونطور جاها نیا[احمد ذوقی ] 
درد نداره اصلا تازه بکشی این سوزشه هم تموم میشه راحت میشی

جدی خداکنه.... دیگه استراحت و بخوربخور و فقط شیردادن بسه🤱🤱

سلام عزیزم خوبی؟شما سزارین کردین؟اگه آره پیش کی؟چطوری راضی شدن سزارینت کنن؟😭😭

سلام بله عزیزم فک کنم توی یه تایپیک باهم صحبت کردیم ... پیش دکتر قدیری سزارین شدم ؛ 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792