2777
2789
فعالیت ها :
حداقل روزی نیم ساعت در هوای آزاد پیاده روی کنید
1- سعی کنید به جای رانندگی تا مراکز خرید تا حد امکان پیاده مسیر ها را طی کنید
2- موقع حرف زدن با تلفن به جای نشستن سعی کنید راه بروید
3- به جای استفاده از آسانسور سعی کنید از پله ها استفاده کنید.
رز عزیزم خیلی ماهیییییییییییی که دونسته هاتو سخاوتمندانه در اختیارمون قرار میدی...ایشالله خدا بهتون یه نینی ناز و مامانی و سالم بدهههههههههه....آمییییییییین
اگر زن دیگری مرد شما را دزدید، هیچ انتقامی بهتر از آن نیست که بگذارید نگهش دارد!"مردان واقعی دزدیده نمیشوند"[smiley]s/sm_17.gif[/smiley]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مامانای گل من هفته 25 بارداری هستم وقند ناشتام 70 وقند gct150 هست خیلی نگرانم .آخه سابقه قند ودیابت نداشتم واز اول هم قندم نرمال بوده بنظرتون چیکار کنم ؟ اگه میدونید منو راهنمایی کنید ؟ممنون..............................
نفس:
عزیزم دیابت بارداری ربطی به حرص و جوش نداره. اینجا رو بخونی توضیح داده کاملا.

http://www.ninisite.com/content/index.asp?contentID=73

هر چند که ناراحتی های عصبی تاثیر خیلی بدی روی دیابت داره و باعث بالا رفتن اون میشه
سلام من دیروز رفتم سونوگرافی تا ببینم دیابت بارداریم روی نی نی تاثیر گذاشته یا نه که خوشبختانه دکتر سونوگراف گفت بچه از همه لحاظ سالمه،خدایا شکرت که تونستم این بیماری رو تاحدی مهار کنم.
ره سپردن در سیاهی، رو به سوی روشنی زیباست!