2777
2789
عنوان

می‌خوام اش بپزم اما یاد ندارم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 53 پست

سرچ کن اش رشته دکتر اشپز

وبلاک هست

بهترین اشی ک تو عمرت خوردی

دستورشم دقیق گفته حتی تعداد رشته ها رو ب دونه گفته

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعنی کم نمیشه؟

کمه بابا نصف یه پیمانه  نخود نصف یه پیمانه  لوبیا و یکم از نصف یه پیمانه  کمتر عدس 

ببین رمز اش رشته اول سبزی اندازشه 

دوم رشته اندازه 

رشته زیاد بریزی خراب میشه 

اول که رشته ها رو میریزی کم نشون میده ولی بعد ۲۰ دقیقه باز میشه رشته ها 

اگر میخای خییییییلی خوشمزه بشه 

اول سیر داغ و پیاز داغ زیاد توش 

دوم ۳ قاشق کشک بریز تو خود اش رشته 

کاربرررر قدیمیییم باز ترکوندن منوووووو😡😡😡😡
کمه بابا نصف یه پیمانه  نخود نصف یه پیمانه  لوبیا و یکم از نصف یه پیمانه  کمتر عدس&nb ...

ان شاالله ک زیاد رشته نریزم 😅😅

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
به بهههههه کدبانو منم خواست دقیق بگو سیر روش ریختی

خونه مادربزرگ شوهربودیم امکانات کم بودظرف وظروف منظورمه آره سیروپیازونعناع وکشک وگردو

زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ‌((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))
ی تیک دارن میخوان بگن وایییی یاوهمچین چیزی میگن teeeeeeeefffff خیلی باحاله تا ی مشدی نگه نمیتونی تصو ...

ای بابا منکه نشنیدم تیف چیه مطمعنی طرف مشدی بود 

خونه مادربزرگ شوهربودیم امکانات کم بودظرف وظروف منظورمه آره سیروپیازونعناع وکشک وگردو

عخی دورهم حال میده خوب من تنهام هوس کردم همیشه زنگ میزدم مامانم درست میکرد حاضر آماده می‌خوردم الان دورم

ارهههه

یه مشت نخودولوبیاوعدس قاطی کن بهم‌ اندازه ی مشت مخلوط بریزواسه دونفرفک کنم بس باشه باسبزی آشی بزارقشنگ بپزه بعدکه پخت کم کم رشته اشواضافه کن بزاریه ربع بجوشه تالعلب بندازروشم خب تزئینیه دیگه یه باربزاری همه چیش  دستت میاد

زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ‌((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))
ی تیک دارن میخوان بگن وایییی یاوهمچین چیزی میگن teeeeeeeefffff خیلی باحاله تا ی مشدی نگه نمیتونی تصو ...

خودم مشهدیم خواهر 

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   

عزیزم سلزی رو درشت خرد کن من برا دونفر اش رشته پختم دقیق تاحالا نریختم مثلا یک سبزی رو 5 یا 6 دفعه استفاده می کنم بعد نخود و لوبیا عروس و لوبیا سفید و لوبیا رشتی رو از قبل خیس میکنم 12 ساعت میزارم خیس بخوره بعد با کمی نمک می پزم بعدم هر مقدار نیاز داشته باشم تو اش میریزم بقیه اش رو فریزر می کنم برا دفعه های بعد برا پختش هم قابلمه کوچکت رو بردار حدودا یه مشت عدس پاک کن بشور بریز تو قابلمه بعد اب بریز توش تا زیر پیچ ها اب بریز وقتی عدست پخت سبزی بریز تا رنگ سبزیت عوض بشه و با دوتا انگشت راحت له بشه بعد نمک و فلفل و اضافه کن زردچوبه بزن یا زردچوبه با سیر و نعنا سرخ کن اضافه کن بهش  سه تا  قاشق سر پر ارد رو با اب حل کن با روغن اصاف کن البته مدام همبزن تا گوله نشه بعداز ی ربع رشته رو اضاف کن سلیقه ایه هر چقدر دوست داری من مثلا دو تامشت بر می دارم خرد میکنم وقتی رشتت پخت بعد اخر دست نخود و لوبیا پخته شده رو اضافه کن بزار یکی دو قل بخوره 

عخی دورهم حال میده خوب من تنهام هوس کردم همیشه زنگ میزدم مامانم درست میکرد حاضر آماده می‌خوردم الان ...

الهیییی من عاشق آش دوغم هفته ای دوبارحتمامیزارم

2790
2778
2791
2779
2792