2777
2789
عنوان

کیا با وجود تیروئید کم کار و تنبلی تخمدان باهم باردار شدن؟؟؟؟🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 6857 بازدید | 23 پست

منم هم کم کاري تيروﺋيد دارم هم تنبلي تخمدان دخترم رو بعد دو سال دوا و درمون باردار شدم دخترم 18 ماهش بود که با وجود شيردهي و جلوگيري تو دليمو ناخواسته باردار شدم شما هم نگران نباش مطمعن باش خيلي زود باردار ميشي

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
منم هم کم کاري تيروﺋيد دارم هم تنبلي تخمدان دخترم رو بعد دو سال دوا و درمون باردار شدم دخترم 18 ماهش ...

دوا درمون چیا بود؟

واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوا درمون چیا بود؟

قرص لووتيروکسين و متفورمين و يه چند تا قرص خارجي ديگه هم بود که اسمشو يادم نيست البته من ماهي که دخترمو باردار شدم قرص هاي تخمدانمو اصلا نخوردم پيش يه ماماي خونگي رفتم که براي تنبلي تخمدان بادکش انجام ميداد و شکم و تحمدان رو ميبست خيليا ازش نتيجه گرفته بودن که خدا رو شکر منم همون ماهي که اون خانوم شکمم رو بست باردار شدم

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍

من برا تیرویید دارو میخورم, بیشتر از یکسال هم روزی دوتا متفورمین, هر ماه هم دوفاستون میخوردم تا پریودیام مرتب باشه, نزدیک یکسال دکتر رفتم برا بارداری و نمیشد پاک نا امید بودم دکتر گفت باید برین مرکز ناباروری برا آزمایشات بیشتر خودت و شوهرت, منم بیخیال شدم گفتم بعد عید دیگه میرم چون خیلی خسته شده بودم, اما این ماه که دارو مصرف نکردم به لطف خدا باردار شدم,امیدتونو از دست ندید.. 

2803

من داشتم 

تیروئید ک چندین ساله دارم 

ب محض اینکه درست دار هام رو شروع کردم و نرمال شد باردار شدم 

تنبلی خفیف هم داشتم دارو خوردم و پیاده روی 

منم دوسال طول کشید باردار شدم ولی فکر می کنم اگه از اول داروهای مناسبی می گرفتم اینقدر طول نمی کشید 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
منم هم کم کاري تيروﺋيد دارم هم تنبلي تخمدان دخترم رو بعد دو سال دوا و درمون باردار شدم دخترم 18 ماهش ...

ب سلامتی 

منم شرایط  شما رو داشتم البته من اولی رو باردارم 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
ینی فقط عفونت تو درست کردی حامله شدی؟قبلش چند وقت تو اقدام بودی؟

آره عفونتم خوب شد ولی پریودام نامنظم بود بازم ..دیگه دکتر نرفتم..من یک ماه تو اقدام بودم یعنی گفتم دیگه جلو گیری نکنم من که تا خوب نشم حامله نمیشم دوماه بعد بی بی چک دادم باردار بودم..فک نمی‌کردم باردارم مامانم گفت پس چرا پریود نشدی گفتم مامان من نامنظمه گفت یه بی بی چک بده گفتم می‌دونم باردار نیستم خلاصه از اون اصرار از من انکار آخر بی بی چک دادم مثبت بود

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
2804
قرص لووتيروکسين و متفورمين و يه چند تا قرص خارجي ديگه هم بود که اسمشو يادم نيست البته من ماهي که دخت ...

سلام میدونم تاپیک واسه خیله وقته میشه شماره تماس ماما خونگی رو واسه بار دار شدن بدید لطفا