2777
2789
عنوان

کادو تولد😠😧

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 66 پست
یعنی اینقدر محتاج ب دوستیشی؟؟؟؟دختر گل شما نیاز ب ایشون نداری. حالا دوستات باهاش صمیمی هستن قرار نیس ...

دیگه 3 تا دوست دیگه میمونه برام اینم به خاطر اینکه مادرش همکار مادرم بود باهم دوست شده بودیم ولی خب روابط اجتماعیش خیلی قویه با کل مدرسه دوسته هممممشون هم باهاش صمیمین

دیگه 3 تا دوست دیگه میمونه برام اینم به خاطر اینکه مادرش همکار مادرم بود باهم دوست شده بودیم ولی خب ...

شادی جان ادم یه دوست خوب و بامرام داشته باشه بهترازسه یا ده تا دوست بی معرفته. من حس میکنم چون این دخترخانم ب قول شما باخیلیا دوسته دلت میخاد باهاش دوست شی  شاید حتی ت تنهاییات بهش حسادت هم بکنی.ولی دختر خوب خودتو دسته کم نگیر اگه ایشون خودشو میگیره مگه شما چیت ازش کمه؟؟؟شماهم خودتو سبک نکن.بیخیال اینکه بچه دوست مامانته یا با کل همکلاسیات رفیقه اصلا به اینا فکر نکن. من جای شماباشم میرم دنبال یه دوست خوب اونم نه همین فردا کل هم و غمم بشه یه دوست هااا نه. اگه کل ذهنت درگیر این ماجرابشه به هیچی دیگه نمیرسی. کم کم افسرده میشی و حس حسادت بیشتر حس کمبود بیشتر. من فقط اینو میگم بهت که خودتو دسته کم نگیر مطمئنا یه خصوصیات خوبی داری و مطمئنا کسانی هستن که ازخصوصیاتت خوششون میادو دوست دارن باهات دوست بشن  عجله نکن فقط🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اگه کادو بدم باهام صمیمی تر بشن

بگو میخوام خودم رو بهش بچسبونم دیگه! 

عزیزم! وقتی دعوت نکرده یعنی دوستت نیست و نمیخواد باهات ارتباط صمیمی داشته باشه.

آدم با هر کی سلام علیک داره که بهش نمیگه دوستم!

نگران نباش، میتونی دوستی پیدا کنی که بخواد باهات صمیمی باشه و رفت و آمد کنه.

دوستی و صمیمیت رو که گدایی نمی کنند!

دیگه 3 تا دوست دیگه میمونه برام اینم به خاطر اینکه مادرش همکار مادرم بود باهم دوست شده بودیم ولی خب ...

مگه دوستی گله ایه؟  چه اهمیتی داره که آدم چندتا دوست داشته باشه؟

اون نه تنها تو رو دوست خودش نمیدونه، بلکه حتی مهربان هم نیست و از سر دلسوزی هم دعوتت نکرده.

دختر عزیزم! شما بزرگ میشی و می بینی که واقعا تعداد دوست و اینها هیچ ارزشی نداره. چرا بیخودی خودت رو درگیر آدمهایی میکنی که بهت اهمیت نمیدن؟ اینجوری بخوای عمل کنی فردا برای دوست پسر و شوهر و اینها هم به اشتباه می افتی.

برای خودت سرگرمی و دغدغه هایی پیدا کن که ارزش وقت گذاشتن و فکر کردن رو داشته باشه.

و یک چیز رو بهت بگم که آدم آرامش رو فقط و فقط باید توی خودش و با خودش پیدا کنه؛ چرا دنبال کسی راه می افتی که باهات سنگدله و دلت رو میشکنه؟

خیییلی ممنونم از همه دوستان واقعی اما مجازی که اینجا هستن و کمکم کردن مخصوصا معصومه خانوم💜

خیلی فکر کردم و فهمیدم علاوه بر اینبار که میخواستم خودم رو کوچیک کنم چند بار دیگه هم این کار رو انجام دادم فهمیدم باید غرورم رو بالا ببرم و البته اعتماد به نفسمو و اینکه این من نیستم که به اونا احتیاج دارم اونا باید به من احتیاج داشته باشن و دوستی به کمیت نیست به کیفیته و سعی میکنم جلوی خودمو بگیرم تا دیگه با یه سلام فک نکنم یه دوست صمیمی پیدا کردم و از این به بعد فاصله مو با بقیه رعایت میکنم ممنونم از همگیتون که باعث شدین این همه تصمیم خوب بگیرم🙇

شنبه هم اگه سراغی از کادو گرفت مثل خودشون خودمو میزنم به اون راه