2777
2789
عنوان

کادو تولد😠😧

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 66 پست
سلام بله دوشنبه میرم آزمایش دعا کن😢

چشم حتماحتمادعات میکنم.ایشالله که خوش خبربیای.الان داری لحظه شماری میکنی ها,استراحتات چجورین؟چندتاجنین داشتی؟منم هنوز هفته اینده احتمالاتخمک کشی بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مدرسه که همو میبینیم

خوب ببینین مهم نیست اون واسط ارزش قائل نشده توکادوبگیری خودت و کوچک کردی 😐میگه نگاه حتی دعوتش نکردم برام کادوگرفت 🤕

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
چشم حتماحتمادعات میکنم.ایشالله که خوش خبربیای.الان داری لحظه شماری میکنی ها,استراحتات چجورین؟چندتاجن ...

عه فکر کردم انتقال دادی

از یه بسته جنین ۴ تایی که برام ذوب کردن یه دونش موند🤕استراحت ۳ روز اول اکثرا دراز کش بقیش در حد نشستن و راه رفتن

دیگه امید به خدا

انشالله جفتمون و همه منتظرا به آرزوشون برسن

دوستت برای کادو تولد برای شما چی خریده ؟

هیچی خب منم واسشون چیزی نگرفته بودم ولی امسال سال آخره یهو کل کلاس دارن واسه هم تولد میگیرن حتی تولد مریم هم منو دعوت نکردن تولد رها دعوت نشدم تولد حدیث دعوت نشدم و...

عه فکر کردم انتقال دادی از یه بسته جنین ۴ تایی که برام ذوب کردن یه دونش موند🤕استراحت ۳ روز اول اکث ...

الهی امین,من تصمیم گرفتم دارم حدیث کسامیخونم هرشب حتمادعات میکنم.نه هنوز من اول راهم وای چقده استرس داره ادم نمیدونه تخمکاش چه وضعین چندتاجنین میشه و...یعنی الان سه تاانتقال دادی؟برای من گفتن فقط دوتا انتقال میدیم.😔

شاید اگه کادو بدم باهام صمیمی تر بشن

یعنی اینقدر محتاج ب دوستیشی؟؟؟؟دختر گل شما نیاز ب ایشون نداری. حالا دوستات باهاش صمیمی هستن قرار نیس شماهم باهاش صمیمی باشی.بجاش برو دنبال یه دوست جدید یه دوست بهتر .دوستی پیدا کن که گشتن باهاش واست شر نباشه.سلیقه هاتون یکی باشه. اخلاقش بهتون بخوره. این نشد مهم نیس خلاصه پیدامیشه یکی ک باهات صمیمی باشه😆 ولی خواهرانه میگم واسه اینکه شمارو ت جمعشون قبول کنن یا ب قولت صمیمی شن هرکاری نکن و خودتو رنج نده عزیزم کاری کن اونا بیان دنبالت ن شما🌹

تولدش نمیرم تو مدرسه میدم بهش

بنظرم اینجوری خودت رو کوچیک میکنی .طرف وقتی باهات راحت نیس وقتی باهات سرد رفتارمیکنه چرا خودت رو میچسبونی بهش؟؟چ اصراری داری محلت بده؟؟؟دختر ناز ارزشت رو پایین نیار. ببخشید اگه زیاده روی کردم. ولی احساس کردم واجبه🌹

فدات شم نه یه دونه انتقال دادن ۳ تاش خراب شد😐استرس سمه نگران نباش

چشم سعیمومیکنم.ولی اخه باامپولاهیچ احساس نفخ وبزرگ شدن ندارم.ایشالله ازخدامیخوام همین یدونه ات سفت دلتوچسبیده باشه.

حتمادوشنبه منو تگ کن نتیجه روگرفتی