eltstudent مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 2083 عنوان حذف تاپیک 64 بازدید | 8 پست می خوام تاپیک حذف کنم می خواستم عکس بذارم سایت نتونست لود کنه حالا می خوام اون تاپیکو حذف کنم راهکاری بلدید فقط خدا😍 1398/11/10 | 10:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miad_saeed عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1700 باید ده نفر برات گزارش بزنن!!کدومه؟؟؟ * اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
eltstudent مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 2083 باید ده نفر برات گزارش بزنن!! کدومه؟؟؟ اسمش عکس بازیه تاپیکم فقط خدا😍
miad_saeed عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1700 اسمش عکس بازیه تاپیکم من زدم باید ۹ نفر دیگ بزنن بترکه * اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
دلـــــــسااا عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 3625 خاهش میکنم برا تاپیکم گزارش برنین. اگه زدین لایکم کنین. ممنون خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹
دلـــــــسااا عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 3625 من زدم باید ۹ نفر دیگ بزنن بترکه واسه منم میزنین☺️ خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹
دلـــــــسااا عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 3625 اسی منم زدم برا ت خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹
hani_rohi عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1962 اسی برات زدم 💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
miad_saeed عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1700 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3824516/خانمای-نماز-خووون-بیااان?postId=121747956بچو منم بزنین با تچکر❤ * اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸