2777
2789
عنوان

تی وی خریدیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 60 پست

عزیزم من چن سال پیش یه الجی اصل کره گرفتم بعد دو سال سوخت اون دیگه هیچی بعد رفتم  یه سامسونگ اصل از جمهوری گرفتم اونم بعد ۶ماه سوخت الان از اون ماجرا ۲سال میگذره دیگه نخریدم و نمیخرم دیگه😭😭😭😭😭

بعضی وقتهابرای خوب شدن حالت ...نباید سمت آدما بری ! گزینه های امن تر ومطمئن تری هم هست...بارون ، هوا ، موسیقی ، قهوه ..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما چ وقت پیش برای داداشم تی پیی خریدیم برای جهزیش مغازه داره میگف الان اصلا به صرفه نیس ال‌جی ...

دقیقا همین حرفارو این مغازه داره هم میگف..بعد اینک گف الان همه جنسا هم چینی ان میتونی مدلا دیگ بخری ولی این واقعا هم قیمتش مناسبه هم کیفیتش4k و ماهواره سرخود و وایفا و ۸گیگ حافظه دارع همه چی دیگ داره اندروید ۹

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
عزیزم من چن سال پیش یه الجی اصل کره گرفتم بعد دو سال سوخت اون دیگه هیچی بعد رفتم  یه سامسونگ اص ...

وااااای واقعا ب شانس ادمه این وسایلا برقی خداییش 🥺🥺🥺

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆

عکسشو میذارم

دقیقا همین حرفارو این مغازه داره هم میگف..بعد اینک گف الان همه جنسا هم چینی ان میتونی مدلا دیگ ...

خب اینکه خوبه😂ما الجی خیر سرمون خریدیم بدون ماهواره و کنترل موسی و ورودی فقطی یکی داره ۵ میلیون😐

دقیقا همین حرفارو این مغازه داره هم میگف..بعد اینک گف الان همه جنسا هم چینی ان میتونی مدلا دیگ ...

خب دیگه چرا ناراحتی

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
خب اینکه خوبه😂ما الجی خیر سرمون خریدیم بدون ماهواره و کنترل موسی و ورودی فقطی یکی داره ۵ میلیون😐

مال ماهم ال‌جی و از اینایی ک این خانوم گف اصلا نداره فقط دوتا فلش میخوره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره شوهرم میگ خوبه..ولی من از بس مارکشو کم شنیدم فک میکنم مارک بدیه😟هی ب شوهرم میگم بریم پس بدیم قالبش کرده یقه مردیکه رو جر میدم 🙄😏👿🤣🤣

مال ماهم ال‌جی و از اینایی ک این خانوم گف اصلا نداره فقط دوتا فلش میخوره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وااای امیدوارشدم پس خوبه

وایفا داره و ب گوشی وصل میش و اینک گوشی بیسیم هم بهش وصل میشه گوگل داره،گوگل پلی، کلا مثل گوشیه اندرویدشم ۹

خب دیگه چرا ناراحتی

بخاطری ک اسمشو کم شنیدم فک میکنم بده😟مث الجی پر اوازه نیس...فروشنده گف اونا فقط اسم در بردن واس خوب بودن واسهمین گرونم میدن

وااای امیدوارشدم پس خوبه وایفا داره و ب گوشی وصل میش و اینک گوشی بیسیم هم بهش وصل میشه گوگل داره،گو ...

خب دیگه ولی اینم هس ک مارک هرچقد معروف تره قابلیتای کمتری داره چون خود به خود بخاطر برندش فروش میره ولی مارکای معمولی بخاطر فروش بیشتر مجبورن قابلیتارو ببرن بالا 

وااااای واقعا ب شانس ادمه این وسایلا برقی خداییش 🥺🥺🥺

اره بخدا دومی رو همنجوری سوخته گذاشتمش رو میز تو پذیرایی دکوری قبل تحریم ۱۷۰۰ پول تعمیرش بود ال سی دیش سوخته دیگه ولش کردم فایده نداره تعمیر کردن😭

با این گرونی فک نکنم دیگه بتونم بخرم تمام سرگرمیم شده گوشی و اشپزی 😞

بعضی وقتهابرای خوب شدن حالت ...نباید سمت آدما بری ! گزینه های امن تر ومطمئن تری هم هست...بارون ، هوا ، موسیقی ، قهوه ..........
بخاطری ک اسمشو کم شنیدم فک میکنم بده😟مث الجی پر اوازه نیس...فروشنده گف اونا فقط اسم در بردن واس خوب ...

بله هم اسم در کردن هم‌چون از اونور میاد و الانم تحریمه گرونه