2777
2789
عنوان

تی وی خریدیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 60 پست
بله

خب خوبه یابد؟؟؟کارکردش 

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دلم گرفته 😔

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
اگه خوب باشه چرا خراب بشه مامانم اینا مارشال خریون خداروشکر خ ب بوده عموم الجی گرفت بعد یسکال سوخت ی ...

چند خریدن مامانت اینا عزیزم

مباركت باشه به سلامتي استفاده كني

مرسی عزیزم

مبارکت باشه عزیزم میشه بگی چند خریدی وچند اینچه منم میخوام بخرم

ممنون گلم.۵۰اینچ۴۷۰۰اخرش۴۵۰۰

عزیزم ما چ وقت پیش برای داداشم تی ویی خریدیم برای جهزیش مغازه داره میگف الان اصلا به صرفه نیس ال‌جی و سامسونگ بگیری چونکه تحریمه و بیخودی گرون کردن ولی گرونیش صرفا بخاطر خوبیش نیس اتفاقا ماهم مارک برند نخریدیم گف همش عین همه و لوازم برقی فقط به شانسته

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....