2777
2789

از شنبه ترم هشتم شروع میشه،پرستاری میخونم،دخترم دو سال و سه ماهشه،از مهر میبرمش مهد،اونجا رو خیلی دوست داشت،فقط چن روز اول یکم سخت جدا شد،بقیشو خودش کیفشو میذاشت رو کولش میرفت،خیلی کم بهانه میگرفت،مربی مهدشو خیلی دوست داشت،همیشه هم برگشتنی خوشحال بود

ترم هفتم که تموم شد یه ۲۰ روزی تعطیلی بین دو ترم بود،دست و پا شکسته بردمش،راستش دلم میسوخت،گفتم این چن روز تعطیلی پیش خودم باشه

حالا هرچی بهش میگم بریم مهد میگه نه،میگم چرا میگه میخوام پیش مامان بمونم

خیلی ناراحتم،کاریم نمیتونم کنم،میترسم ضربه بخوره😔😔این روزا خودم حالم خوب نیس اینم باز ناراحتیمو بیشتر کرده

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرت کجاست

سر کار

شغلش آزاده بیشتر وقتا سر کاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چیزی نیست بفرست مهد..ولی دست و پا شکسته نه..چون بچه ست حالی به حالی میشه..

همین،اشتباه کردم،باید میبردمش

الانم که ترم شروع بشه دیگه پیوسته باید بره تا خرداد،فاصله نمیفته دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه چاره ای نیس ی ترمت مونده

بعدشم باید بالاخره عادت کنه چون از این ب بعد قراره همیشه بری سری کار

خودشم که میخواد بره مدرسه و اینا ازالان یاد میگیره

ولی خب تایم هایی که باهمین بیشتر براش وقت بزار

دوستم میرفت سرکار دچار همین مشکل شده بود بچه ش نمیرفت مهد این هم دلش میسوخت و مرخصی میگرفت رفت پیش مشاور بهش گفت باید قاطع باشی این بچه بزرگ میشه پس فردا باید بره مدرسه نمیشه که با دلسوزی نفرستیش دوبار محکم وایسا و براش توضیح بده که باید بره مهد چون کسی خونه نیست و نمیتونه تنها بمونه این راه و امتحان کرد و بهش جواب داد تو هم محکم باش

به نظر من اگه خانوما شاغلم نباشن باید بچه ها برن مهد...بچه تو جمع بچه ها اعتماد به نفس اجتماعی پیدا ...

یعنی براش غصه نخورم؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40