andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 عنوان بی بی چک منفی 1094 بازدید | 17 پست سلام. این ماه iui شدم. دو روزم از موعدم گذشته, البته شیاف پروژسترون مصرف میکردم. دیشب بی بی چک زدم منفی شد. دیگه باردار نیستم ؟ شیافمو قطع کنم پری میاد؟ ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا 1398/11/10 | 10:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 میشه بگید پستامو چه جوری پاک کنم تازه واردم نمیدونم. تاحالا پستامو پاک نکردم ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
دلربا۶۵ عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4770 این سوالای تخصصی و از پزشکتون بپرسید عزیزم دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 این سوالای تخصصی و از پزشکتون بپرسید عزیزم شما تاحالا از این شیاف استفاده نکردین؟ ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
دلربا۶۵ عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4770 شما تاحالا از این شیاف استفاده نکردین؟ نه . از دکترت بپرس . شاید شرایط شما با شخص دیگه که این شیاف و استفاه کرده فرق داشته باشه . برای همه که یه تجویز نمیکنن دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 نه . از دکترت بپرس . شاید شرایط شما با شخص دیگه که این شیاف و استفاه کرده فرق داشته باشه . برای همه ... ممنونم ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 تیتربتا ندادین معمولا۱۴روز بعد ای یوای تیتربتا میدن نه. دکترم به من نگفت. الان 19 روز از iui میگذره ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 میخام بدونم تا شیاف رو قطع نکنم پری نمیاد؟و اینکه ممکنه بی بی چک منفی کاذب باشه؟ ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
narenji عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 495 میخام بدونم تا شیاف رو قطع نکنم پری نمیاد؟ و اینکه ممکنه بی بی چک منفی کاذب باشه؟ من شیافموهنوز قطع نکرده بودم پریود شدم،ولی در کل واسه قطع شیاف باید ازمایش بدین،طبق همون روزایی که دکترتون گفتن،من گفت ۱۴روز بعد ای یو ای
andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 امکان منفی کاذبم هست کلا بیبی جک قابل اعتمادنیس شما بچه داری؟ ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 من شیافموهنوز قطع نکرده بودم پریود شدم،ولی در کل واسه قطع شیاف باید ازمایش بدین،طبق همون روزایی که د ... به من گفت تا 18 روز. ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا