من ۳ساله نامزدم ، صیغه کردیم آشنا شیم فعلا، حالامیخوایم عروسی بگیریم، مادرشوهرم گیر داده که گواهی بکارت بگیرم بعد ، حتی سر این موضوع جنجال بپا شد ، دیگه تسلیم شدم، خجالت میکشیم بگیم چون صیغه ایم هنوز، خانواده هامونم سنتی هستن ، حالا چیکارکنم؟التماس میکنم یکی بگه، میشه به پزشکی پول داد و گواهی جعلی صادر کنه؟؟چه راه حلی داره؟؟؟؟؟
خودش کرده خودشم مث مرد پاش وایسه به جای تو نگران باشی اون باشه
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
خوبشون کردی .... عقب مونده ها ی کندذهن اینا مخشون خرابه اصلا .... دختر مر ...
ما اصن رسم نداریم.عروسامونم نمیبریم.اخه اصن یکی دیگه میخواد زندگی کنه.ب کسی چه!
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم