2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 88 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی  با همسرش رفته بود پیش دکتر 

و همین موصوع رو گفته بود

خلاصه دکتره یه تعهد کتبی از پسره گرفت ک خودش اینکارو کرده و مسئولیت  قبول کرده بعد دکتربهش برگه سلامت داد... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
همه اینارو قبول دارم اما الان شرایطم اورژانسیه 

چه ربطی داره مگه همسرتون اینکارو نکرده؟پس نترسید خودش میدونه چیکار کرده بعدشم زنشید از نظر قانونی هم صیغه مورد تاییده هرچند من اصلا قبولش ندارم در هر صورت کوتاه نیاید تا کی میخواید جامه عمل بپوشونید به افکار پپسیده یکم شجاع باشید برای آیندگانتون خیلی مسخرست دختر رو با پرده بکارت سنجیدن

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

خیلی شرمنده ولی من اگه بودم با این مردی که الان حتی نمیتونه جلوی خانواده ی خودشم بایسته تا زنشو معاینه نکنن ازدواج نمیکردم‌ 

اگه من بودم بش میگفتم که 

مرد بودن که به نر بودن نیست  مرد باید شجاع باشه یکم غیرت داشته باشه   فقط بلدن بگن  شالتو بکش جلو   بعد حتی عرضه ندارن مواظب زنی باشن که برای اثبات بی گناهیش باید بره برگه بگیره ... 

من دلم برای خودت میسوزه و واقعا برات ناراحت شدم که الان انقدر دلواپسی ساعت ۴ صبح  بعد یکی دیگه عین خیالشم نیست که تو   توچه وضعی هستی .... 🌸🌸🌸🌸

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

بنظرم ی فزدا برو پیش مامانگو ک رابطه داشتی بگومیخام نوع مرده م بدونم قراره بیام برامعاینه بانامزدم یکم استرس داشتم خواستم اول ببینم خودم ک چ نوع نگو ک پازه شده ببین چی میگه...بروپیش ماماهای تو بیپارستان یااورژانس عمومیا ک زیادواردنیستن اگ دیدی ب نفعت میگه باسوهرت روزبعدش برو دوباره

متوجه شدم با همین نامزدتون که صیغه هستید وارد رابطه شدید و پردتون رو زده....به همون نامزدتون بفرمایید که خودشون گند زدن و خودشون هم برن خانوادش رو توجیه کنم فقط پسره میتونه مادرش رو قانع کنه

خیلی شرمنده ولی من اگه بودم با این مردی که الان حتی نمیتونه جلوی خانواده ی خودشم بایسته تا زنشو معای ...

دقیقا 

خیلی خیلی بد که ارزش یک زن یک انسان به این چیزای مزخرف باشه که تنها افراد کوته فکر هنوز که هنوزه درگیرشن

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
خیلی شرمنده ولی من اگه بودم با این مردی که الان حتی نمیتونه جلوی خانواده ی خودشم بایسته تا زنشو معای ...

بعضی خانواده ها بی حیا هستن نمیشه جمعشون کرد حرفاشون رو دیدم ک میگم ایناهم مجبور شدن

کاربری من و دخترخالم 😒

عزیزم چرا جلو این رسم مزخرفو نمی‌گیرید چه ربطی به مادرش داره بعدم اگه کسی به نجابت و پاکی یه دختر شک داره اصلا نره خواستگاری منکه کسی بهم نگفت نامه برا پارچه صبح عروسی هم از قبل به همه حتی مادرشوهرم گفتم از این خبرا نیس پارچه نشون بدم شوهرمم پشتم بود تایید کرد آخرم مامانم رفت گرفت ماهم استادش کردیم ولی نشون کسی ندادیم و انداختیم دور بس کنید این رسمای الکی رو این توهین و تحقیر رو

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
دقیقا  خیلی خیلی بد که ارزش یک زن یک انسان به این چیزای مزخرف باشه که تنها افراد کوته فکر هنوز ...

بابا اصلا من نمیدونم چرا درک نمیکنم این رسمووووو 

من تو نی نی سایت     و   اون فیلم  خانه دختر  واسه اولین بار فهمیدم کسی اینکارو میکنه   خدا شاهده ما تو فامیل و دوست و آشناهامون اصلا ازین کارا نمیکنیم   این توهینه اصلا .... 🤦‍♀️😔

بابا اصلا من نمیدونم چرا درک نمیکنم این رسمووووو  من تو نی نی سایت     و   اون ...

واقعا هم توهینه منم درک نمیکنم 

بعدم استارتر شماکه جفت خانواده رو میشناختی عزیزم چرا اخه توی صیغه که دست زن هیجا بند نیست اونم با همچین خانواده ایی که همسرت داره دست به کار شدی؟

بعضی خانواده ها بی حیا هستن نمیشه جمعشون کرد حرفاشون رو دیدم ک میگم ایناهم مجبور شدن

..... اگه این خانواده ها بچه هاشونم همینجور تربیت کردن  وصلت باهشون زندگیو واسه ادم زهر میکنه .... 

🤦‍♀️😔

.......

من ی خواستگار داشتم تو مراحل اشنایی بودیم.تقریبا پنجا پنجا بود جوابمپمادرش ز زد خونمون ک بیا بریم یجا کارت دارم.نگو منو میخواد ببره پیش ماما

د اخه زنیکه تو وایسا ببینم پسر شاشوت میتونه مخ منو بزنه یا نه!منم خرابشون کردم گفتم برید گمشید باوووو.کودنای احمق.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم