سلاااام سلااام خب من اومدم با یه خبر جدید
ھمون جوری که اونایی که من میشناسن میدونن زندگیم رو اساس و پایه ھنرہ امروز اومدم با یه خبر دیگه و عالی
واسه اولین بار کلاژ رو به سبک من تجربه کنید
مخصوصا الان که نزدیک ولنتاین و کلی مناسبتای دیگه میتونه خاص ترین ھدیه باشه واسه عزیزاتون.
خب حالا کلاژ چیه کلاژ توی ھنر یعنی ترکیب چند تا چیز باھم تویه اثر که معمولا بیشتر توی ترکیب نقاشی و پارچه و چیزای دیگه انجام میشه.
خب حالا کلاژ به سبک من چیه؟
کلاژ به سبک من یه ایدہ خاص از منه که کم تر کسی میتونه انجامش بدہ.
خب حالا بریم سراغ بحث اصلی
این کلاژ شما مثلا عکس از خودتون یا ھر طرحی که دوست دارین رو میدین حالا مثلا ما فرض می کنیم عکس که می خواین عکس خودتونه
در کنار اون شما عکس یه آثار از ھنرمد معروف، مکانی که دوستش دارین،عکس شخصی که دوستش دارین و ھمه اینا میتونه باھم ھم باشه میدین.
حالا بر فرض مثلا شما یه عکس از خودتون به من میدین یه عکس از مکانی که دوستش دارین و یه عکس از شخصی که دوستش دارین بعد باھم تاین میکنیم که مثلا من عکس شما رو توی اون مکانی کنه دوست دارین در کنار اون کسی که دوستش دارین و در ھمون منظرہ که دوست دارین نقاشی میکنم.
یا شما رو توی اثر معروف یه ھنرمند نقاشی می کنم،یا ھر ایدہ که توی ذھنتون ھست.
مثلا من خودم رو توی اثر نفر سیزدھم سر میز شام کشیدہ بودم که متاسفانه دزدیدہ شد.
خودم رو توی آسمون ھفتم روی پشت بوم یه آپارتمان که توی کلاژ من اون پشت بوم رو باغ کردہ بودم وسط ۲ تا فرشته کشیدم.
که متاسفانه الان پیشم نیست که عکسش رو براتون بزارم
فکر می کنم عکس نصفه اش رو دارم که اگه پیدا کنم میزارم
قیمت فوقع العادہ پایین نسبت به بقیه جا ھا و اصلا فک نمیکنم ایدہ من رو داشته باشن☺️