2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه بازیگرا کلی عکس دارن چرا گیر دادی به این بدبخت

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

یه سلبریتی نون شهرتشو میخوره و تا وقتی خودشو نتونه سر زبونا بندازه(حالا با عکسا یا توییت ها یا...) هیچ ارزشی نداره، این بدبختم از همین قماش دیگه... دیگه ببین چقدر جامعه ما بدبخت فرهنگی شده که یکی مثه بهاره رهنما میشه سلبریتی و شاعرش🙈☹️البته من منظورم شخصیت هنرپیشه نه شخصیت فردیش، هرچند که این دو هویت، بی ارتباط از همم نیستند! 

یه سلبریتی نون شهرتشو میخوره و تا وقتی خودشو نتونه سر زبونا بندازه(حالا با عکسا یا توییت ها یا...) ه ...

خیلی خیلی بیسواده اینا کجا عزت الله انتظامی .رقیه چهر اذر.......کجا واقعا براشون متاسفم سحر قریشی والناز شاکردوست....اینا شدن سوپر استار

خیلی خیلی بیسواده اینا کجا عزت الله انتظامی .رقیه چهر اذر.......کجا واقعا براشون متاسفم سحر قریشی وا ...

سینمایی که پژمان جمشیدی بشه بازیگر پرکارش و هوتن شکیبا بشه برنده سیمرغ دیگه تو خود بخوان حدیث مفصل ازین مجمل...!! 

سینمایی که پژمان جمشیدی بشه بازیگر پرکارش و هوتن شکیبا بشه برنده سیمرغ دیگه تو خود بخوان حدیث مفصل ا ...

واقعا متاسفم که افراد باسوادو گذاستن کنار یا یک مشت بی استعداد کار میکنن.زناشون که بیشترشون معلومه با چه ترفندی اومدن اقایونم یا با پول امدن یا با رابطه .جایی که محمد رضا گلزار بشه سومر استار دیگه چی ادم بگه