2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

49 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها 

شوهر من مغازه ی کفش فروشی داره ، بعد دیروز من از بیرون اومدم مغازه پیشش ،، دیدم ی خانوم اومده گوشیش رو زده تو شارژ ، توی مغازه ایستاده 

بعد م رفتم داخل ، پنج دقیقه بعدش رفت 

ب شوهرم ک گفتم این چرا اینجا بود، گفت اپمد گفت شارژر دارید داخل مغازه ،منم گفت اره 

گفت میشه چند دقیقه گوشیمو بزنم ب شارژ و شوهرمن گفته بودباشه مشکلی نداره 

خلاصه ک من بحث کردم با شوهرم و گفتم حق نداری اجازه بدی ی خانوم بیاد مثلا ده دقیقه تو مغازه بمونه تا گوشیش شارژ بشه

اونم هی میگفت بابا مگه چیه ،، خب حالا مثلا چی شده 

خلاصه ک باهاش قهر کردم .... 

الانم قهم هنوز 

نظر شما چیه؟ اینکه مثلا اجازه بدیم کسی بیاد شیشو بزنه ب شارژ توی مغازه ( زن ) ،، درسته؟!!!!

بوی نم بارون 😍🌧️☔

به خداوندیه خدا قسم از وسط نصفش میکنم جوری که نتونه دولا راست شه اصلا به هیچ وجه من الوجوه کارش منتطق نداره خلاصه ک روزگارش سیاهه

من امشب دوستش داشتم  تو منو امتحان کن   ماشون بفرستم؟  صد تومنم بهت میدم   از این جدیدایه وسپایه   زود صبت کن مزاحم اومد   هر طور دوست داری   الهی بمیرم برات   اینم شانس مایه گدایه   خداوکیلی نیا اونطور جاها نیا[احمد ذوقی ] 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من خودمو جای شما ک میزارم خب نمیزاشتم دوباره این کارو تکرار کنه

ولی جای شوهرتم بودم نمیدونم شاید تو اون لحظه رودربایستی داشته یاحالا مهم نبوده براش...

ولی در کل برخورد جدی داشتی و این خوبه