2821
2789
عنوان

دیسک گردن

364 بازدید | 6 پست

من دستم چند روزی بود درد میکرد فک میکردم توکارای خونه اذیت شده بردم شکسته بندی گفت میخواد برا گردنت دیسک بیاد😲منم خیلی تعجب کردم اما نمیتونم باور کنم اگه ببرم رادیولوژی همین رادیو لوژی معمولی میگه که درسته یانه؟...

به نظر شما درست میگه از گردنم تا دستم بعضی وقتا خیلی اذیتم میکنه الانم از شونه ام گرفته خیلی درد داره خودمم ۱۸سالمه و طرز نشستنم هم گوز هستش ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من دیسک گردن دارم دردش فقط تو مهره گردنمه و تو سه تا انگشت دست چپم بقیه دستمم درد نداره دردشم درد نی ...

اخ مثل من من بعضی موقع ها دستم تو خواب جوری خواب میره که فک میکنم دستم مال من نیست

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
اخ مثل من من بعضی موقع ها دستم تو خواب جوری خواب میره که فک میکنم دستم مال من نیست

نه فداتشم تو خواب نه مثلا با دستم یه چی برمیدارم سوزن سوزن میشه علامت دیسک فقط چند تا انگشته نه کل دست دوتا انگشت نهایتا سه تا بعدم که سوزن سوزن میشه اگه انگشتم فشار بدم پشت گردنم سوزش بیشتر میشه 

علامتات به دیسک نیس

نه فداتشم تو خواب نه مثلا با دستم یه چی برمیدارم سوزن سوزن میشه علامت دیسک فقط چند تا انگشته نه کل د ...

خداازدهنت بشنوه