نازنازی۱۵۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1097 عنوان درد یعنی...💔 143 بازدید | 6 پست بغض کنی...اشک بریزیولی دیگه مادری نباشهکه تو رو در آغوش خودش بکشه...مادر که نداشته باشیهیچکس نمیفهمهتو دنیا چی بهت میگذره...!😞 بغلت کنه در گوشت بگه دوست دارم دستتو ببری تو موهاش سرشو بکوبی به دیوار خون بپاچه :/ 1398/11/09 | 22:33 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliiii_th عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 کی فوت شده؟ خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
نازنازی۱۵۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 1097 کی فوت شده؟ دو سال پیش😞 بغلت کنه در گوشت بگه دوست دارم دستتو ببری تو موهاش سرشو بکوبی به دیوار خون بپاچه :/
eliiii_th عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 دو سال پیش😞 خدا بیامرزه خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
برفکم عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8186 خدا رحمتشون کنه ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم
شارررلوت عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 16266 وداع جانسوز و مراثی امیرالمومنین(ع) بعد از شهادت حضرت زهرا(س)جان من با ناله هاى خود حبس شده، اى كاش جان من با نالههایم خارج مىشد. بعد از تو خیرى در زندگانى نخواهد بود، گریه میکنم از اینکه مبادا بعد از تو زیاد زندگی کنم. بحارالانوار ج۴۳ ص۲۱۳
شارررلوت عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 16266 خدا رحمت کنه مادر تونو بچه های امیر المومنینم الان دقیقااا همین حسودارن😢