2789
عنوان

پزشک داریم؟!

78 بازدید | 7 پست

اگه بدن تا چند ماه پروتیین تریس دفع کنه نیاز به درمان داره و مهم هست؟

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

تریس یعنی خیلی کم اره؟

داداشم اینجور بود آزمایش دکتر گفت مشکلی نداره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تریس یعنی خیلی کم اره؟ داداشم اینجور بود آزمایش دکتر گفت مشکلی نداره

فقط یه بار ازمایش دادند؟

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

من دانشجو داروسازی ام و اره 😐طبیعی نیست

حالا تو شرایط استرس و فعالیت بدنی سنگین ممکنه بدن پروتئین دفع کنه ولی چند ماه؟

بستگی به عوامل دیگه هم داره ،داروخاصی مصرف میکردی یا فاکتورای دیگه ازمایشت نرمال بوده و فقط پروتیینت مشکل داشته؟و از کجا میدونی چند ماهه؟

خلاصه زیاد نمیتونم راهنمایی کنم ترم دومم هنوز😑

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍

بااینکه تریس یعنی کم  ولی  اره قابل پیگیری  هرچند ک عواملی مثل مصرف دارو استرس و مریضی توجواب ازمایش بی تاثیرنیست  بهتره ی ازمایش  بدین مجداا

پزشک نیستم

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
من دانشجو داروسازی ام و اره 😐طبیعی نیست حالا تو شرایط استرس و فعالیت بدنی سنگین ممکنه بدن پروتئین ...

برای خودم نیست دخترم این مشکلو داره تقریبا یک سال کورتون مصرف میکرد که دکترش کم و کلا قطع کرد الان بهد از هفت ماه از قطع داروش ازمایش داده و تریس بوده و دکترش همیشه میگفت مشکلی نیست اگه تریس باشه 

اهااا کورتون مثل  هورمون کورتیزول که توی بدنه عمل میکنه بطور ساده بخام بگم میاد از پروتئین قند میسازع تا نیاز بدن تامین بشع معمولا ضعف سیستم ایمنی میاره چون پروتئین ها توی ایمنی هم دخالت دارن و خب با مصرف این دارو طبیعیه پروتئین تو ادراش 

من ک کورتون نمیخورمم گاهی پروتئین دفع میکنم چیز خاصی نیست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍