2821
2789

سام

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💫《مَِیَِخَِوَِاَِمَِ دٍَُخَِتَِرَِخَِوَِبَِیَِ بَِشَِمَِ》✨ ████████████]99% 🌪《خَِطَِاَِ دَِرَِ اَِتَِصَِاَِلَِ بَِہَِ زَِنَِدَِگَِیَِ》👾

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهگس😁😁👌

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

سامان

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

رفتم تو گوگل گشتم برات

برسام رو پیدا کردم😊

برسام

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

سلام عزیزم خوبی؟نی نی چطوره؟  یادته شب قبلانومالیت باهم حرف زدیم علائممون شبیه هم بود.گفتی توام مثل من حس میکنی دختر داری😁 رفتی اومدی گفتی پسره.گفتم کی بشه من برم سونو ببینم چیه

سلام عزیزم خوبی؟نی نی چطوره؟  یادته شب قبلانومالیت باهم حرف زدیم علائممون شبیه هم بود.گفتی توام ...

بله گلم یادمه

❤😊جونم فدای آقای خونم و ثمره عشقمون یزدانم❤☺
سلام عزیزم خوبی؟نی نی چطوره؟  یادته شب قبلانومالیت باهم حرف زدیم علائممون شبیه هم بود.گفتی توام ...

حالا کوچولوت معلوم شد چیه؟

❤😊جونم فدای آقای خونم و ثمره عشقمون یزدانم❤☺
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792