2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 76 پست
تو خوبی من باهاشون تو یه خونه زندگی میکنم فقط یه اتاق دارم شوهرم میگه هیچوقتم جدا نمیشم حتی طبقه ی پ ...

خدا بهت صبر بده.چقدر سخته ادم اختیار خودشم نداره

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
خدا بهت صبر بده.چقدر سخته ادم اختیار خودشم نداره

فعلا صبر داده ولی گاهی لبریز میشه داغون میشم یه غلطی کردم الانم مثه خر تو گل گیر کردم هیچجوریم بیرون نمیام 😭 شوهرمو دوست دارم وگرنه یه لحظم اینجا نمی موندم 

خداجونمم  به امید ت هر چی به مصلحتمه برام پیش بیاد خودمو  میسپارم به تو ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا صبر داده ولی گاهی لبریز میشه داغون میشم یه غلطی کردم الانم مثه خر تو گل گیر کردم هیچجوریم ...

چی بگم.خدا کمکت کنه به دلش بندازه که خونه را جدا کنه انشاالله

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
 فعلا صبر داده ولی گاهی لبریز میشه داغون میشم یه غلطی کردم الانم مثه خر تو گل گیر کردم هیچجوریم ...

عزیزم😢😢😢😢

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

خانوادت بخوان ببیننت میان اونجا؟؟ مامان بابات خواهرت خاله ات یا هر کس دیگه ای ..میان خونه ی اونا تا تو رو ببینن؟؟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
اره

فک کنم تعطیلی وسط ترمایی برا همون زیاد فعالی

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
اره دقیقا😂😂😂

موفق باشی گلم⁦❤️⁩

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
خانوادت بخوان ببیننت میان اونجا؟؟ مامان بابات خواهرت خاله ات یا هر کس دیگه ای ..میان خونه ی اونا تا ...

اره دیگه میان اینجا البته فقط مامان بابام خواهر برادرم سالی د‌و سه بار میان فامیلای نزدیکم یه بار اومدن تو‌این سه سال چون بااونا زندگی میکنم

خداجونمم  به امید ت هر چی به مصلحتمه برام پیش بیاد خودمو  میسپارم به تو ❤️
گلم میگه توافقی جدا بشیم 

منظورت از جدایی چیه؟ طلاق؟؟؟