لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔
چقدر شبیه منه زندگیت...بااین فرق که ما خونمون جدا بود اما باز هم اونجا بود یکسره
دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما هم همسایه بودیم یه سال اول که مرا از صبح میبرد خونه باباش شب بر میگشتیم خونه یه سال دعوا کردیم بعد ناهار هم امدیم خونمون.حالا بعد 9 سالبا هم هفته ای یه بار میریم ولی در طول روز یا خوابه یا خونه باباش.منم بیخیال شدم
تو خوبی من باهاشون تو یه خونه زندگی میکنم فقط یه اتاق دارم شوهرم میگه هیچوقتم جدا نمیشم حتی طبقه ی پایینم میتونیم بریم ولی جدا نمیشه سه ساله باهاشون دیگه دیونه شدم
خداجونمم به امید ت هر چی به مصلحتمه برام پیش بیاد خودمو میسپارم به تو ❤️