2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 76 پست
نمیذاره برم 

پس وقتی میاد خونه شام و نااههارش و همه ی کارایی که وظیفته رو انجام بده ولی نخند به روش اصلا،بی توجه باش بهش کاملا.

بی احترامی نکن اصلا.فقط بیتوجهی.تا یه مدت هم ادامه بده اینکارو.

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره 

خوب همونه.هنوز دل نکنده طبیعی.تو حساسیتتو کم کن هرچند سخته ولی میتونی

اولشه بهت قول میدم خوب میشه بعد از یه مدت استانه تحملتو ببربالا توهم خیلی وابسته شوهرتی همه چیز که اون نیست به کارا شخصی خودت برس باورکن وقتی اون ببینه زیاد توجه نمیکنی میاد سمتت حرف خواهرتو گوش کن اخه ۱۱ سال تجربه زندگی مشترک دارم که ۸ سال کنار خانواده شوهرمم

باشه ببینم آخرش چی میشه

به خودت برس و خوشگل کن..و همزمان بیتوجه باش بهش..

یه مدت باید ادامه بدی اینکارو نباید خسته بشی،بالتخره دلبپیل کارت ازت میپرسه اونوقت خیلی با احترام و محکم بهش جواب بده.

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی
خوب همونه.هنوز دل نکنده طبیعی.تو حساسیتتو کم کن هرچند سخته ولی میتونی اولشه بهت قول میدم خوب میشه ب ...

چشم عزیزم 

اما درکل خیلی وابسته ست 

پس منو واسه چی گرفته اخه ؟در و دیوار رو نگاه کنم ؟😔

جداکن خونتو

دانشجویی؟

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
من ؟؟؟نه 

نه گلم از ترشیده پرسیدم

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!