2789
این دعای فلفل سیاه معتبر و قرآنیه؟؟

والا چه عرض کنم  با سوره قریش که انجام میشه و توی کتب مذهبی هستش

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
سلام اسی  دختر خواهرم تا دوتا خواستگار داره یکی شون موقعیت عالی داره  از هر نظر خوبه&nbs ...

┅┄🍃┄┄💕💕┄┄🍃┄┅

🕋 @hajat_ravaie

👈#باطل_السحر_قوی

( این روش رو امتحان کنید. قطعا جواب میگیرید به لطف خدا )

🌸✨آیه ۳۳ و ۳۵ سوره الرحمن که با " یا معشرالجن " شروع میشود بسیار قوی ست.✨

🍃🍂بدین ترتیب که : یک ظرف پر از  آب مقابل خود میگذارید سپس به نیت باطل السحر کلی ( اعم از بخت بند، رزق بند،  بیماریها، وچشم و نظر ) ۷۰ مرتبه فقط آیات ۳۳ و ۳۵ را میخوانید. ( آیه ۳۴ را نخوانید ) . آیه ۳۳ را خوانده سپس آیه ۳۵ را بخوانید. این میشود یک مرتبه. حالا به ظرف آب فوت کنید.✨

✨این کار را در مجموع ۷۰ مرتبه تکرار کنید و درنهایت همه از این آب بنوشید و در ۴ گوشه‌ے اتاقها و منزل و مکان کار بپاشید✨

┅┄🍃┄┄💕💕┄┄🍃┄┅

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام اسی  دختر خواهرم تا دوتا خواستگار داره یکی شون موقعیت عالی داره  از هر نظر خوبه&nbs ...

دفع_شر_آدم_مزاحم#  

( شما به نیت اون خاستگاره بخونیدش )

اگر کسی به هر نحوی مزاحم آبرو و آرامش زندگی تون شده، دعای زیر رو زیاد بخونید، مخصوصا بعد از نمازهاتون

اللهُمَّ اِنَّکَ لا یَکْفِی مِنکَ اَحَد و اَنتَ تَکفِیُ مِن کُلِّ اَحَدَ مِن خَلقِکَ فَاَکفَنی شَرُّ (و در آخر دعا اسم شخص مزاحم رو بیارید)

خدایا شر این آدم رو از سر زندگیم باز کن🙏

@mojeze_shokr_gozAri

┅┄🍃┄┄💕💕┄┄🍃┄┅ 🕋 @hajat_ravaie 👈#باطل_السحر_قوی  ( این روش رو امتحان کنید. قطعا جواب می ...

عزیزم برای گرفتن حق ازظالم چی خوبه؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
یا ودود  رو شنیدم عالیه ولی من شخصا انجام ندادم  برای عشق و محبت اینارو انجام دادم  ...

سلام دوست عزیز ببخشی این دعای فلفل سیاه بد نیست؟اخه شنیدم بعضی ها میگن بده گفتم از شما یه سوال بپرسم ببینم میدونید میترسم طلسمی یا دعای شیطانی باشه برای این میترسم جوابم رو بدید ممنون میشم

[QUOTE=140826922]💎💎💎 💛معجزه شکرگزاری وقانون جذب💛 ✨رسیدن به خداشناسی و دستیابی به خواسته ها و آرزوها❤ ✨پاکسازی ...[/Q

سلام عزیزم لطفا درخواست دوستیم قبول کنید نیاز به همکاریتون دارم❤

سلام دوست عزیز ببخشی این دعای فلفل سیاه بد نیست؟اخه شنیدم بعضی ها میگن بده گفتم از شما یه سوال بپرسم ...

سلام و عرض پوزش از تاخیر 

خیلی وقت بود به سایت سر نزده بودم .

عزیزم من این دعا رو از کانالهای ادعیه های قرانی و امثالهم اوردم که از آموزه‌های افراد متدین استفاده شده 

ولی حتی همین دعاها برای امر غیر حلال استفاده بشه. حرام و شبهه ناک هست .

بازم ببینید اگه ته دلتون چرکین هست استفاده نکنید .

سلام و عرض پوزش از تاخیر  خیلی وقت بود به سایت سر نزده بودم . عزیزم من این دعا رو از کانالهای ...

مرسی ابجی دستت درد نکنه والله قصدم با همون اقا پسریه که بعد از پنج سال کات و کرد و گویا واسش دعا اوردن ازم سرد شده😔😔😔